Lauri Ylönen, Samuli Edelmann ja Paula Vesala

Kesäromanssi Samuli Edelmanniin ja pitkä suhde Lauri Ylöseen – elokuvaajan kanssa heilastelevalla Paula Vesalalla on värikäs mieshistoria

Kotimaa | 11.06.2021 07:49

Seiska paljasti aikaisemmin tällä viikolla, että Paula Vesala, 39, on löytänyt kaikessa hiljaisuudessa uuden rakkaan.

Viime vuosina useaankin julkkikseen yhdistetty laulajatähti on viihtynyt erityisen tiiviisti elokuva-alalla työskentelevän kolmekymppisen miehen seurassa.

Lue lisää: Paula Vesalan salasuhde paljastui: uusi rakas on tunnettu elokuvatekijä!

Miehiä on riittänyt

Paulan mieshistoria on ollut menneinä vuosina varsin värikäs. 2000-luvun alkupuolella Paula löi hynttyyt yhteen The Rasmus -yhtyeen Lauri Ylösen kanssa.

Yhteinen lapsi pariskunnalle syntyi 2008, ja lopulta kyyhkyläiset menivät naimisiin syksyllä 2014. Erosta ilmoitettiin kuitenkin jo kahden avioliittovuoden jälkeen.

Paula oli tutustunut jo syksyllä 2015 Syysprinssi-elokuvan kuvauksissa näyttelijä Johannes Holopaiseen. Pari rakastui lopulta toisiinsa seuraavana vuonna Tuntemattoman sotilaan kulisseissa.

Paula on seurustellut Seiskan tietojen mukaan jo kuukausia kuvaaja-ammattilaisen kanssa.
Paula on seurustellut Seiskan tietojen mukaan jo kuukausia kuvaaja-ammattilaisen kanssa.

Lue myös: Yhteisiä öitä ökyhuvilalla! Paula Vesala ja uusi rakas viihtyvät laulajan kotona – kuvat Seiskassa!

Kesäsuhde Samuliin

Kesällä 2018 Paula yllätti pussailemalla avoimesti näyttelijä-laulaja Samuli Edelmannin kanssa keskellä Helsingin keskustaa.

Suhdehuhut velloivat pariskunnan ympärillä muutaman kuukauden, jonka jälkeen Paula ilmoitti sosiaalisessa mediassa olevansa sinkku.

Lue myös: Nämä kiihkeät suutelukuvat Paula Vesalasta ja Samuli Edelmannista paljastivat suomalaistähtien superromanssin: tulinen lemmenhetki – katso!

Myös Samuli vakuutteli Arto Nybergin keskusteluohjelmassa saman vuoden syksyllä, että seurustelusta ei ole ollut kysymys.

– Paula ja minä ei olla käsittääkseni kertaakaan kenellekään sanottu, että seurustellaan, ei edes toisillemme, Samuli sanoi ohjelmassa

Vuoden 2019 lopussa Paula bongattiin jälleen uuden miesystävän seurasta. Hän seurusteli tämän miehen kanssa tiettävästi vielä vuoden 2020 aikana, mutta parisuhde on mitä ilmeisimmin tullut päätökseensä, ja nyt rakkaus kukoistaa elokuvaajakullan kanssa.

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!