fbq
Kotimaa
27.11.2021 10:45
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Susanna Penttilä
Keimailee keskellä koronakohumaata! Susanna Penttilä matkusti pelättyyn Etelä-Afrikkaan – seuraajat huolissaan: ”Tuu pois sieltä ennen kuin..”
Kotimaa
27.11.2021 10:45
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Vaateyrittäjä Susanna Penttilä, 48, on julkaissut Facebook- ja Instagram -tileillään upeita lomakuvia Etelä-Afrikasta. Selviytyjienkin uusimmalla tuotantokaudella nähty Susanna on Ikäisekseen upeassa kunnossa ja hän suorastaan sädehtii Afrikan jylhissä maisemissa.

Upeudestaan huolimatta kuvat ovat herättäneet naisen lukuisissa seuraajissa ristiriitaisia tuntemuksia. Monet seuraajat ovat nimittäin  tietoisia maan huonosta koronatilanteesta ja siellä leviävästä uudesta variantista.


- Olikos se uus variantti myös siellä, eräs seuraaja pohti.


- Tuu pois sieltä ennen kuin sairastut, toinen kirjoitti.


Osa kommentoijista on kuitenkin jättänyt positiivisia viestejä ja esimerkiksi Selviytyjissä Susannan kanssa kilpailemassa nähdyt Aarni Mikkola ja Helmeri Pirinen olivat kommentoineet sydämin sekä liekkiemojien kera naisen päivitystä.


- Wow, miten kaunista, eräs seuraaja myös hehkutti.


Etelä-Afrikassa on sama kellonaika kuin Suomessa. Tänä aamuna Susanna jakoi muun muassa Instagramin videotarinoissaan otoksen herkullisen näköisestä aamupalastaan, joten kaunottaren loma pelätyssä koronamaassa jatkuu ainakin toistaiseksi.

Lue myös: Nyt on jumalaisen pronssinen runko! Susanna Penttilä vilauttaa rusketusraitansa – katso kuuma kuva!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »