Kauhunhetkiä Espoossa! Ensitreffit alttarilla -tähti Mikko Särkiniemi aiheutti ison poliisioperaation

Kotimaa | 29.04.2021 08:06

Espoon Saunalahdessa koettiin toissa viikon perjantaina kauhunhetkiä, kun valkoinen Jaguar kaahasi silminnäkijäkuvauksen mukaan ”hullun lailla”. Kuski oli kolaroinut autoaan sen verran pahasti, että joutui hylkäämään sen lopulta keskelle vilkkaasti liikennöityä tietä. Kuljettajalle oli tullut kova hoppu, sillä avaimet olivat jääneet virtalukkoon.

Poliisin saavuttua paikalle paljastui, että auto kuuluu investointipankkiiri Mikko Särkiniemelle, 36, joka muistetaan MTV3:n Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta vuodelta 2016.

Lukuisat poliisit koirapartioineen lähtivät etsimään Särkiniemeä lähimetsistä ja -teiltä.

Silminnäkijöiden mukaan poliisi tunkeutui lopulta lähellä sijainneeseen Särkiniemen asuntoon, koska tämä ei avannut virkavallalle ovea.

– Poliisit veivät Särkiniemen mukanaan. Poliisiautossa hänet puhallutettiin. Hänelle tehtiin ilmeisesti muitakin testejä, silminnäkijät kuvailevat.

Mikko avioitui 2016 turkulaisen Heidin kanssa alttarilla tapahtuneessa ensikohtaamisessa. Ero tuli pian kameroiden sammuttua.
Mikko avioitui 2016 turkulaisen Heidin kanssa alttarilla tapahtuneessa ensikohtaamisessa. Ero tuli pian kameroiden sammuttua.

Yksi otettiin kiinni

Vauhdikas episodi järkytti rauhallisen pientaloalueen asukkaita.

– Täällä on paljon lapsia, joten tietenkin olimme kauhuissamme, silminnäkijä kertoo Seiskalle.

Seiska tavoitti jutun tutkinnanjohtajan, komisario Hannu Kontolan Länsi-Uudenmaan poliisista. Hän kertoi tapahtumasta yleisellä tasolla, muttei ottanut kantaa epäillyn henkilöllisyyteen.  

– Pitää paikkaansa, että poliisilla on tällainen tehtävä ollut. Jaguarilla on törmäilty, ja vaurioitu ajoneuvo on viety pois. Yksi henkilö on ollut poliisin kiinniottamana. Tutkinnassa on liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja sen törkeä tekomuoto, tutkinnanjohtaja kertoo Seiskalle.

Lue lisää ja katso kuva tapahtumapaikalta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!