fbq
sami ja varpu hintsanen

Katso Sami ja Varpu Hintsasen ensimmäinen yhteiskuva: ”Ei ole ollut helppoa”

Muusikko Sami Hintsanen, 51, ja mielenvalmentaja Varpu Hintsanen, 43, avioituivat viisi vuotta sitten. Pariskunta on pitänyt yhtä muutamia vuosia enemmän. Nyt Varpu ilahduttaa someseuraajiaan julkaisemalla parin ensimmäisen yhteiskuvan. 

Varpu kertoo, että on suunnitellut valokuvien lajittelua viimeiset kymmenen vuotta. Kuvien pläräämiseen hän sai vihdoin inspiraation yhtäkkiä yön pikkutunneilla. .

Hui! Varpu Hintsasen nenä veressä – tästä on kyse

- Tiedättehän, kun jotkut asiat vaan jäävät tekemättä, vaikka kuinka tietäisi niiden tuovan iloa. Ja toisaalta muistojen muodossa surua ja ikävää myös, Varpu on kirjoittanut kuvatekstiksi Instagram-päivitykseensä.

Muisteleminen vei naisen mennessään, ja hän kävi läpi lopulta valokuvat vuosilta 2011-2017. Varpu tilasi samaan syssyyn myös yhdeksän kappaletta valokuvakirjoja.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Kuvien joukosta löytyi myös tämä - meidän ensimmäinen yhteinen kuva loppuvuodesta 2015. Voi taivas, hän huokailee postauksessaan.

- Toinen eli fitness-elämää parsojensa, kanafileidensä ja munanvalkuaistensa kanssa ja toisen elämä olikin janan vastakkaisessa päässä, hän erittelee.

Varpu ilakoi, että nyt, seitsemän vuotta myöhemmin, molemmat ovat tulleet ääripäistä melko mukavasti siihen keskivaiheen tietämille. Matka yhteiseen pisteeseen ei ole Varpun mukaan ollut varsin vaivaton tai helppo. 

- Mutta ehdottomasti kannattava, hän painottaa.

Suurimmat näkökulmaerot liittyvät avioparilla kuulemma lähinnä siihen, mitä tv-sarjoja yhdessä katsotaan. Sopu löytyy sujuvasti, sillä on ok, että kumpikin katsoo omaa ohjelmaansa eri telkkareista.

Tämän suurempaa draamankaarta ei kyllä näillä kilsoilla oikein jaksaisikaan, Varpu ynnää. 

Varpu Hintsanen julkaisi haikeita kuvia kuolleesta tyttärestään: "Jos sä eläisit..."

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy