Katiska-vyyhdistä tuomion saanut kohukaunotar Sofia Belórf avasi sanaisen arkkunsa tämän viikon tapahtumista: "Olen oppinut paljon"

Kotimaa | 10.04.2021 15:01

Kohukaunotar Sofia Belórf, 31, sai tällä viikolla niin kutsutussa Katiska-oikeudenkäynnissä tuomion rahanpesusta ja huumausainerikoksesta.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Sofian huumausainerikoksesta ja rahanpesusta 80 päivän ehdolliseen vankeuteen. Lisäksi Sofia tuomittiin menettämään valtiolle rikoksen tuottamana taloudellisena hyötynä 8 000 euroa. Sofia velvoitetaan myös korvaamaan valtiolle asianajaja Paul Perovuolle välipalkkiona maksettu 10 455 euroa. Tuomio ei ole lainvoimainen. 

Lue myös: Sofia Belórfille ehdollista vankeutta - tuomittiin rahanpesusta ja huumausainerikoksesta

Katkaisi hiljaisuuden

Tuomiot annettiin tämän viikon torstaina (8.4.) ja tänään lauantaina (10.4.) kohukaunotar otti kantaa saamaansa tuomioon omalla Instagram-tilillään.

- Nyt kun on otettu pari päivää etäisyyttä kaikesta ja hengähdetty, taas on paljon helpompi hengittää, Sofia aloittaa kirjoituksensa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Jessica (@sofiabelorf)

Sofia vangittiin heinäkuun puolen välin tienoilla vuonna 2019 yhdessä silloisen avopuolisonsa Niko Ranta-ahon kanssa. Sofia vapautettiin tutkintavankeudesta noin kymmenen päivää myöhemmin.

- Elämän koulussa ei ole opettajaa vaan välillä pitää itse oppia asioita, sen kuuluisan kantapään kautta. Minä olen oppinut paljon ja ottanut nämä tapahtumat isona varoituksena loppuelämää varten - siitä olen kiitollinen, kohukaunotar kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Lue myös: Mitä kävi Sofia Belórfin lahjaksi saadulle kohu-Rolexille? Niko Ranta-ahon ostaman yli 10 000 euron kellon kohtalo selvisi!

Oli rakkauden sokaisema

Sofia ilmoitti hänen ja Nikon erosta huhtikuussa 2020. Instagram-kuvansa kuvatekstissä Sofia kertookin nyt, että oli aiemmin rakkaudesta sokea.

- Kliseinen sanonta; ”rakkaus on sokea”, on tullut myös viime aikoina mulle aika selkeäksi. Näistä viisaampana, vahvempana ja ennenkaikkea nöyränä eteenpäin!

Lue myös: Rannalle vai vuoristoon? Tällaiset olosuhteet odottavat Sofia Belórfia Selviytyjien kuvauksissa

Valittaa tuomiosta

Sofian osuus koko Katiska-vyyhdistä on ollut verrattain pieni. Lisäksi oikeus hylkäsi Sofiaa vastaan nostetun toisen rahanpesusyytteen, koskien kohukaunottaren Nikolta lahjaksi saamaa Rolex-merkkistä arvokelloa. Käräjäoikeus määräsi takavarikoidun kellon palautettavaksi Sofialle. Sofian asianajaja kertoi kuitenkin aiemmin Iltalehdelle, että Sofia aikoo valittaa tuomiostaan.

- Vaikka varsinainen oikeustaistelu ei loppunut vielä tähän vaan jatkuu toisen saman mokoman, niin mä olen tämän asian nyt käsitellyt loppuun ja jatkan vihdoin eteenpäin.

Lue myös: Huhhuh! Sofia Belórfin luksustyyli maksaa yli 100 000 euroa – tällä häikäisevällä ökykellolla peräti 35 600 euron hintalappu!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Panu Hörkkö, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!