Pepe Willberg ja Pauliina Visuri

Kalsaritkin kastuivat! Pepe Willberg ja Pauliina-vaimo muistelevat häitään

Kotimaa | 26.07.2021 07:54

Laulajalegenda Pepe Willberg, 74, ja hänen puolisonsa Pauliina Visuri, 62, juhlivat tänä vuonna 16-vuotista avioliittotaivaltaan.

Hienoimmaksi yhteiseksi kokemukseksi vuosien varrelta Pauliina listaa totta kai pariskunnan häät. Häävalssia tanssittiin sateisessa Suomenlinnassa elokuussa 2005.

– Siellä oli kiva porukka. Paljon ystäviä, vanhoja ja uusia, sekä lähisukua. Ikimuistoisinta oli kuitenkin se, että kaikki kastuivat litimäriksi. Kun pääsimme juhlatilaan, koko illan ja yön satoi kaatamalla vettä.

Maarit Hurmerinta kirjoitti seuraavana päivänä tekstiviestin, että hänellä oli kalsaritkin märät, Pepe kuittailee.

Ikimuistoiset häät järjestettiin elokuisessa sateessa Suomenlinnassa 2005. – Edes Seiskan toimittaja ei halunnut lähteä sieltä kotiin, Pauliina nauraa.
Ikimuistoiset häät järjestettiin elokuisessa sateessa Suomenlinnassa 2005. – Edes Seiskan toimittaja ei halunnut lähteä sieltä kotiin, Pauliina nauraa.

Lue myös: Pepe Willberg ja Pauliina-vaimo vinkkaavat kesälomalaisille Hangon suosikkipaikkansa - lue pariskunnan vinkit!

Pariskunnan tuntevat tietävät, että Pepe ja Pauliina ovat kuin paita ja peppu. Vuosikymmeniä kestäneeseen suhteeseen on mahtunut myös hankalia vaiheita, mutta avioparilla on silti vaikeuksia keksiä toisesta raivostuttavinta piirrettä.

– En tiedä, onko sekään niin ärsyttävää, mutta kun minä olen meidän keittiövastaava, niin Pauliina pyrkii välillä estämään toimintaani, Pepe vitsailee ja saa Pauliinan hersyvään nauruun.

Lue lisää: Pepe Willberg on kotona keittiövastaava – Pauliina-vaimo joutuu jatkuvasti huomauttamaan samasta asiasta

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Atte Kajova ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!