fbq
Kaija Koo

Kaija Koolta herkkä viesti ulkomailta: "Luotan teihin"

Laulaja Kaija Koo, 60, julkaisi sydämellisen viestin ulkomailta.

Varsinaisia kulinaristeja! Kaija Koo ja ex-rakas nauttivat herkuttelusta – kuvat!

Kaija Koo herkisteli somepäivityksessään, jossa hän haluaa kiittää kaikkia tuesta ja kauniista viesteistä. Kaija on parhaillaan Lontoossa keräämässä inspiraatiota tulevaan keikkaansa Helsingin Olympiastadionilla, joka on myös hänen ainoa vuoden keikkansa.

Hei kanssakulkijat (sydän) Ette usko miten saatte päiväni paremmaksi kaikilla ihanilla sanoilla ja kiitoksilla mitä saan kulkiessani pitkin turuilla ja toreilla. Tulin juuri keräämään ideoita Stadion-spektaakkelia varten tänne Lontooseen, Kaija kirjoittaa Instagramissa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Julkaisuun Kaija on liittänyt kolme kuvaa reissusta. 

Lentomatkalla sain ihanan kiitosviestin kirjoitettuna serviettiin ja ystävälleni ja minulle pienet shampanjapullot juhlistamaan reissuamme. Terminaalissa eräs nainen kertoi ostaneensa parhaalle ystävälleen lahjaksi liput SuperStadionille kiitoksena kaikesta avusta mitä hän oli saanut (sydän) Tämä oli vain murto-osa meidän kohtaamisistamme, laulaja fiilisteli ja lisäsi:

Usein vähättelette, että onko näillä sanoilla merkitystä.
Niillä on suuri merkitys minulle ja jokaisen painan mieleeni.
En jaksaisi ilman teidän kauniita kiitoksianne ja sanojanne.
Jokaisen teidän tarinanne on täysin ainutkertainen niinkuin meidän elämämmekin. Upeita elämäntarinoita täynnä iloa ja surua niinkuin meillä kaikilla.

Sydämellisessä päivityksessä Kaija mietti runollisesti musiikin tuomaa voimaa ja ihmisten hyvyyttä.

Musiikki meitä kuljettaa läpi elämän. Kiitän sydämestäni, että tapaan teitä kulkiessani pitkin poikin maailmaa. Kiitän, että kerrotte mitä teille kuuluu. Upeita ihmisiä täynnä kauneutta. En tiennyt että näin paljon on hyvää maailmassa. Ei pelota niin paljon enää. Luotan teihin. KIITOS, Kaija päättää viestinsä.

Maria Veitolan rintaliivit ja Kaija Koon juomat herättivät huomiota pyjamabileissä

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy