fbq
erika vikman

Käärijä ja Erika Vikman sekoilivat studiossa: ”Loppuu paskan jaaritelma!”

Sensaatiolaulaja Erika Vikman, 30, ja Suomen Euroviisujen edustaja Käärijä eli Jere Pöyhönen, 29, ovat julkaisseet molemmat omissa someissaan livetarinan, jossa Erika on mikin varressa ja Käärijä puolestaan komentaa lempeäsi taiteilijaystäväänsä. Klippiä maustaa herkullinen huumori. 

Erikan sekä Käärijän 24 tuntia nähtävät Instagram-tarinat alkavat siitä, kun Jere istuu sohvalla Erikan valloittava koira sylissään. Erika onkin merkinnyt Käärijän kuvaan aihetunnisteella: ”paidaton riehuja adoptoi Pepin”.

Taustalla soi, mikäs muukaan kuin Käärijän voittobiisi Cha Cha Cha. Energisen oloinen UMK-tähti rapsuttaa Peppi-hauvaa, ja näyttää aivan siltä, kuin koiruliinin kuono svengaisi kappaleen tahdissa.
 
Videossa Jere tapailee äänettömästi sanoja hittibiisin tahtiin. Välillä kamera seuraa Erikaa, joka lauleskelee mikkiin. 

Jeren asu on rennon kotoisa, kun taas Erika on pukeutunut, tavalleen uskollisena, nahkahousuihin sekä pinkkiin paitaan. Kaunokaisen hiukset on kietaistu huolettomasti Pamela Andersson -nutturalle, ja lähikuvat kertovat, että hänen kasvoillaan ei ole lainkaan meikkiä.

Euroviisuedustaja Käärijä hukkasi esiintymisasunsa - pian artisti sai viestin espoolaiselta Kirsiltä

- Ei auta vaikka pukis nunnakaavun, Erika tapailee Cicciolina-rallatuksen sanoja. 

- No niin, no niin. Loppuu paskan jaaritelma, aletaaan hommiin siitä, kun mä laulan nytten, Käärijä huudahtaa leikkisän komentavasti.

Paikallaolijoista kukaan ei reagoi sanoin, vaan taustalla tavoitellaan vastaukseksi miltei ooppera-aarioita. 

- Lähetäänkö me, Erika, nyt sinne sellaiseen syntisten pöytään? Käärijä velmuilee.

- Se on kuule katettu juuri sulle, Erika toteaa videossa liioitellunkin vakavalla äänellä, ja kamera kuvaa läheltä harvoin luonnonkauniina nähtävää esiintyjää.

: Erika Vikmanin kuuma kesä: Syntisten pöytä katetaan parhaimmillaan kahdesti päivässä

 Erika Vikmanin jättipovi hämmentää somessa: "Siis onko toi..."