Tiina Jylhä ja Tape Valkonen

Juuri nyt: Tiina Jylhä ja Tape Valkonen eivät saapuneet käräjille!

Kotimaa | 16.02.2021 10:04

Tänään tiistaina (16.2.) alkoi Helsingin Käräjäoikeudessa laajamittainen oikeudenkäynti, missä syytetyn penkillä istuu myös julkkispariskunta Tiina Jylhä-Valkonen, 58, ja hänen miehensä Risto ”Tape” Tapani Valkonen, 60.

Pariskunta jätti kuitenkin saapumatta oikeudenkäyntiin paikalle vedoten, että kyseessä on vasta valmisteluistunto. Kaikki muut syytetyt olivat saapuneet paikalle.

Pariskunnan asianajajat edustivat asiakkaitaan istunnossa. Viisitoista minuuttia myöhässä alkaneen istunnon aluksi käräjäoikeuden tuomari ilmoitti paikalla olleelle medianedustajille, että niin Tape kuin Tiina eivät ole paikan päällä, eikä heitä kuulla etäyhteyden kautta.

Lue myös: Juhlat siirtyvät! Tiina Jylhä järjestää Tape Valkoselle unohtumattomat kuusikymppiset: Ollut ilotonta ja tylsää!

Kaikkiaan syytettyjä jutussa on toistakymmentä.

Tiina on kiistänyt asiaan osallisuutensa alusta alkaen. Alun perin poliisitutkinta asiasta alkoi jo neljä vuotta sitten ja se tuli käräjäoikeuden listoille 2019. Istuntoa on venyttänyt niin korona kuin käräjäoikeuden ruuhkat. Tiina kommentoi asiaa äskettäin Iltalehdelle.

– Tämä on viisi vuotta vanha juttu. Kiistän syyllisyyteni, Tiina viestitti Iltalehdelle.

Istunnolle on varattu useita istuntopäiviä.

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!