fbq
Kotimaa
29.12.2021 10:58
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press, Instagram
Alexi Laiho
Jussi 69 suree yhä Alexi Laihon kuolemaa – koskettavat muistelut julki: "Ajattelen sinua päivittäin"
Kotimaa
29.12.2021 10:58
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Rumpali Jussi 69 julkaisi Instagram-tilillään koskettavia päivityksiä, joissa hän muisteli Children of Bodom -nokkamiestä Alexi Laihoa. Alexi kuoli vuosi sitten.

Jussi julkaisi hänen ja Alexin kuvaaman videon, jonka ääniraidan päälle hän oli lisännyt heidän The Local Band -yhtyeensä version The Veronicas -yhtyeen Untouched-kappaleesta.

- Ajattelen sinua päivittäin. Kaipaan sinua, veli, Jussi kirjoitti videon yhteyteen englanniksi.

Lue myös: Alexi Laiho valitti vatsakivuista kuolinpäivänään - lesken surutilitys: "Näin, miten alkoholi verotti hänen terveyttään"

Lisäksi muusikko julkaisi liudan hänen ja Alexin yhteiskuvista. Kuvien yhteyteen Jussi kirjoitti saman tekstin kuin hetkeä aikaisemmin julkaistuun videoon.

Riita hautajaisista

Alexi haudattiin vasta hiljattain, vaikka hänen kuolemastaan on kulunut jo vuosi. Metallimuusikon lähiomaiset halusivat laskea Alexin uurnan Malmin hautausmaalle Helsinkiin, mutta Alexin Kimberly-vaimo ei suostunut siihen. Hän esti uurnanlaskun asianajajansa välityksellä ja vaati vainajan tuhkia itselleen.

Lopulta Kimberly taipui, ja Alexin uurna haudattiin Malmin hautausmaalle. Hautajaiset järjestettiin aikaisemmin tässä kuussa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »