fbq

Julkkiskuvaaja Janita Autio tahkoo yli 30 000 euroa kuukaudessa!

Sanna Marinin bilejengiläinen on viisas bisnesnainen.

Etenkin ex-pääministeri Sanna Marinin hovikuvajana tutuksi tulleen julkkisvalokuvaaja Janita Aution yrityksen taloustiedot paljastavat, että Janita osaa valokuvaamisen lisäksi myös sijoittaa fiksusti.

Tämän vuoden maaliskuun lopussa patentti- ja rekisterihallitukseen jätetyistä tilinpäätöstiedoista selviää, että valokuvaajan Janita Autio Oy - firmalla on ollut vuoden 2022 tilikauden lopussa rahaa tilillä lähes 300 000 euroa ja omaisuutta kiinni osakkeissa ja osuuksissa yli 160 000 euron edestä.

  Yllättävä ystävyys: Samu Haber ja Sanna Marinin hovikuvaaja nauttivat yhdessä kesästä

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hirmu liikevoitto

Janitan firman liikevaihto nousi vuonna 2022 edellisvuotteen verrattuna 37 270 euroa päästen 370 751 euroon. Mikäli summan jakaa kahdellatoista kuukaudella niin Janitan firma teki noin 31 000 euroa kuukaudessa liikevaihtoa, mikä on todella hyvin yhden henkilön työllistäväksi yritykseksi. 

Henkilöstökuluja yritys maksoi kaikkiaan lähes 62 000 euroa. Veroja yritys maksoi karvan verran yli 42 600 euroa. Liikevoittoa yritys teki huimat 208 100 euroa. Rahaa firman tilillä oli tilikauden lopussa 295 615 euroa.

 

Janita Aution asunto ihmetyttää - pelkkää pinkkiä!  

Yli miljoonan liikevaihto viidessä vuodessa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Janitan vuonna 2017 perustama yritys on huimassa nousukiidossa. Yrityksen liikevaihto on noussut joka tilikausi viimeisen neljän vuoden aikana ja yhteen laskettuna se on tahkonnut tuona aikana yli 1 125 000 euron liikevaihdon. Liikevoittoa yritys on tehnyt samaan aikaan 618 000 euroa.

  Janita Aution villit syntymäpäivät - romanttinen ele Samu Haberilta!

Kohu nosti julkisuuteen

Raahen kupeesta Pattijoelta kotoisin oleva Janita on tehnyt työkseen niin mainos- kuin artistikuvauksia. Suureen tunnettuuteen hänet singautti somevideo, jolla esiintyi tanssiva ex-pääministeri Sanna Marin. 

Myös Janita nähtiin kyseisellä videolla monen muun julkimon tapaan ja pian kyseiset ihmiset saivatkin lisätittelin "Sanna Marinin bilejengi". Kaveriporukka juhli toistuvasti kesällä 2022 ja joutuipa Sanna jopa pitämään tiedotustilaisuuden vapaa-aikansa tekemisistä.