Julkkiskokki Meri-Tuuli Väntsi järkyttävästä ruokakokemuksestaan: ”Edelleen on mysteeri, miten ihmiset tykkäävät siitä”

Meri-Tuuli Väntsi
Mainos
Mainos päättyy

Ammattikokki Meri-Tuuli Väntsillä on taskussaan mainio ruokaohje, josta voi nauttia pitkään joulun jälkeenkin. Hänen valmistamansa myskikurpitsa saa ylleen lämmittävän chilivoin.

Chilisiirapin reseptin Meri-Tuuli on napannut Pipsa Hurmerinnalta, jonka kanssa hänellä on myös yhteinen Samassa liemessä -podcast.

Julkkiskokki Meri-Tuuli Väntsi suosittelee täyteläistä ja lämmittävää lisuketta juhlapöytään: Helpompi kuin perinteiset laatikot

Meri-Tuuli paljastaa, että hänen Samassa liemessä -podcastistaan on tulossa PodMe-palveluun 7.12. joulujakso, jossa jaetaan monia jouluvinkkejä.
Meri-Tuuli paljastaa, että hänen Samassa liemessä -podcastistaan on tulossa PodMe-palveluun 7.12. joulujakso, jossa jaetaan monia jouluvinkkejä.
Mainos
Mainos päättyy

Meri-Tuulin ensikosketus kurpitsaan oli järkyttävä. Hänen amerikkalainen opettajansa teki oppilaille perinteisen kurpitsapiiraan, jonka maku ja koostumus vavisuttivat nuoren makuhermoja.

– Maistoin sitä, ja ajattelin, että onpa todella kuvottavaa. Vannoin, etten enää koskaan syö kurpitsaa. Edelleen minulle on mysteeri, miten ihmiset tykkäävät siitä.

Onneksi aikuisiällä Meri-Tuuli pääsi maistamaan toisella tavalla valmistettua kurpitsaa, mikä auttoi pyyhkimään ruokatrauman pois hänen mielestään.

– Kun maistoin paahdettua kurpitsaa ensi kertaa, rakastuin siihen.

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti lomakkeella.

Mainos
Mainos päättyy
Ladataan
Julkkiskokki Meri-Tuuli Väntsi järkyttävästä ruokakokemuksestaan: ”Edelleen on mysteeri, miten ihmiset tykkäävät siitä”