fbq
Jenni Vartiainen

Julkisuudesta kadonneen Jenni Vartiaisen firman papereista paljastuu yllätys!

Jenni Vartiainen täytti 40 vuotta maaliskuun 20. päivänä.

Viime vuodet laulaja on viettänyt pääasiassa hiljaiseloa musiikkirintamalla. Ainoa suurempi projekti oli Mestarit-kiertue Kaija Koon, Paula Vesalan ja Ellinooran kanssa.

Nelikko esiintyi areenoilla ympäri Suomen, ja kierros huipentui Helsingin jäähalliin.

Muutoin Jenni on keskittynyt äidin rooliin. Hän elää miehensä ja kahden pienen lapsensa kanssa New Yorkissa, Yhdysvalloissa.

Popparin elämästä ei tiedetä paljoa, sillä hän päivittää somea enää harvoin. Viimeksi hän piristi Instagram-seuraajiaan kauniilla potretilla 40-vuotispäiviensä kunniaksi.

40 vuotta täyttänyt Jenni Vartiainen rikkoi somehiljaisuuden: "Oli liikuttavaa herätä"

Yksi asia on kuitenkin selvää: hiljattain toisen lapsensa saaneella Jennillä on varaa olla mammalomalla.

Vaikka työelämässä on hiljaista, Jenni pyörittää edelleen menestyvää yritystoimintaa. Hänen firmansa kansaa nimeä Jenique Oy.

Yhtiö kirjasi viime vuonna 167 000 euron liikevaihdon, josta jäi 69 000 euroa voittoa. Rahat lienevät pääosin peräisin Mestarit-keikoista.

Huippuvuosinaan Jennin firma oli rahantekokone. Parhaimpina vuosinaan yritys on kerännyt liki 700 000 euron voittoja.

Ei ihme, että Jeniquen tase paljastaa putiikin voivan edelleen paksusti. Laululinnulla on liki 1,4 miljoonaa euroa voitonjakokelpoisia varoja.

Suurin osa yrityksen omaisuudesta, reilut miljoona euroa, on kirjattu taseessa muuhun vaihto-omaisuuteen. Kyse on todennäköisesti kiinteistöistä tai asunto-osakkeista.

Lisäksi Jeniquella on 273 000 eurolla osakkeita, ja yhtiön pankkitilillä on pahan päivän varalle noin 60 000 euron käteiskassa.

Jenni Vartiainen murtui kyyneliin kirkon portailla - laulaja edusti tyylikkäänä Vesa-Matti Loirin hautajaisissa

Papereista myös selviää, että yritys on saanut viime tilikaudella avustusta Valtiokonttorilta. Tilinpäätöksessä puhutaan hankkeesta, josta syntyneisiin kuluihin rahoja on käytetty. 

Kirjauksen mukaan yritys on myös noudattanut päätöksessä sovittuja ehtoja palvelujen hankinnoista ja palkoista.

Aiemmin on uutisoitu, että Jenni sai opetus- ja kulttuuriministeriön alaiselta Taiteen edistämiskeskukselta 16 000 euron yhteensä apurahan.

Jenni on tienannut urallaan huimia summia, ja kahtena ensimmäisenä koronavuonnakin hänen tulonsa kipusivat yhteensä yli 200 000 euroon.

Jennin yritys on kuitenkin kitsas palkanmaksaja, sillä yhtiön henkilöstökulut olivat vuonna 2021 vain vajaat 12 000 euroa.

Jenni Vartiainen hämmästeli avoimesti: "Huhh, mitä eilen tapahtui"