fbq
Jukka Hildenin rakas esitteli täydellistä peppuaan.

Jukka Hildén kuvasi superseksikkään rakkaansa täydellistä peppua – kuva!

Seiska paljasti hiljattain Duudsoneiden Jukka Hildénin, 37, eronneen vaimostaan Outista. Lisäksi Seiskan kertoi, että Jukka on löytänyt uuden rakkaan.

Juuri eronneen Jukka Hildénin rinnalla jo uusi nainen – ihastui superseksikkääseen maailmantähteen!

Jukan uusi rakas on 22-vuotias amerikkalainen tanssija ja YouTube-tähti Olivia ”Chachi” Gonzales. Meksikolaisista sukujuurista periytyvää eksoottista latinokaunotarta on kuvailtu miljoonien miesten päiväuneksi.

Tässä on eronneen Jukka Hildénin uusi ihastus: Chachi, 22, on miljoonien miesten päiväuni, tutustuivat toisiinsa tv-ohjelmassa – kuvat!

Äskettäin Chachi julkaisi Instagram-tilillään superseksikkään kuvan. Kuvassa kaunotar poseeraa uima-altaalla pikkuruisissa bikineissä. Kuvassa huomio kiinnittyy väkisin peppu pystyssä poseeraavan kaunottaren täydellisiin pakaroihin.

 

Bora Bora isn’t a bora at all. #TrippinWithTarte ?: @jukkadudeson

A post shared by Chachi Gonzales (@chachigonzales) on

Eronnut Jukka Hildén vei uuden ihastuksensa Chachin, 22, Las Vegasiin – kiivasta someflirttailua: ”Kovin paljon et ole muuttunut!”

Chachin kuvaan merkitsemistä tiedoista selviää, että seksikäs otos on napattu Bora Boralla. Lisäksi Chachi on merkinnyt kuvan ottajaksi Jukan.

Suomalaistähden nuori latinorakas on Yhdysvalloissa huomattavasti Jukkaa tunnetumpi tähti. Chachi on suuri Jennifer Lopez -fani ja muistuttaa ulkoisesti esikuvaansa. Chachilla on Instagramissa huikeat 1,3 miljoonaa seuraajaa, kun Jukka saa tyytyä runsaaseen puoleen miljoonaan seuraajaan.

Chachi on yksi Jukan tuottaman YouTube Red -suoratoistopalvelussa nähtävän Ultimate Expedition Show -ohjelman tähdistä. Ohjelma on yhdysvaltalaisversio Suomessa nähdystä Huippujengi-ohjelmasta.

 

One more because I’m extra ??

A post shared by Chachi Gonzales (@chachigonzales) on

 

Me acting natural as bae walks by. Me also being extra on vacation. ???

A post shared by Chachi Gonzales (@chachigonzales) on

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy