Katso kuvat!

"Juhlat saavat jatkua tänäänkin!" Teemu ja Sirpa Selänteen esikoinen täytti 25 vuotta – vanhemmat onnittelivat hurmuripoikaansa söpöjen lapsuuskuvien kanssa

Kotimaa | 24.02.2021 19:01

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne, 50, on hyvin ylpeä isä ja hehkuttaa esikoispoikaansa tämän syntymäpäivänä. 

Teemun ja Sirpan, 51, ensimmäinen lapsi Eemil täytti 25 vuotta, mikä sai vanhemmat iloitsemaan asiasta sosiaalisessa mediassa. He molemmat julkaisivat hyvin lämpimät onnittelut pojalleen omilla Instagram-tileillään. 

– 25 vuotta sitten oli todella kylmä päivä Winnipegissä Kanadassa, ja tämä pieni poika saapui elämäämme. Perheemme sai silloin suuren siunauksen ja paljon onnellisuutta. Eemil poikani: hyvää 25-vuotissyntymäpäivää. Rakastan sinua kuuhun asti ja takaisin, Teemu onnitteli. 

"Rakastan sinua kuuhun asti ja takaisin"

Lue myös: Sirpa Selänne onnitteli Eetu-poikaansa somessa - katso söpöt vauvakuvat synttärisankarista! 

Teemu lisäsi muistelevaan päivitykseensä neljä kuvaa esikoisestaan. Otoksista näkee, miten Eemil on kasvanut vuosien varrella söpöstä pojasta hurmaavaksi komistukseksi. 

Sirpa matkusti muistoissa

Eemil sai hyvin rakastavat onnittelut somessa myös äidiltään. Sirpa jakoi lapsestaan tuplaten enemmän kuvia kuin Teemu, ja niissä näkyi nuoren miehen kasvu vauvasta asti.

Päivityksen ensimmäisissä kuvissa Eemil on Sirpan syleilyssä vielä vaippaikäisenä, mutta lopuissa hän on jo yli parikymppinen nuorukainen.  

Lue myös: Huh, miten Veera Selänne on kasvanut! Kuin ilmetty äitinsä - katso Sirpa Selänteen hätkähdyttävä kuva!

– Onnellisinta 25-vuotispäivää meidän ihanalla pojallemme Eemilille! Juhlat saavat jatkua tänäänkin! Minulla oli erittäin hauskaa askarella syntymäpäiväkorttiasi ja matkustaa muistossa. Elämäsi on ollut niin hauska matka, alkaen Winnipegistä. Kanadasta Kaliforniaan, Yhdysvaltoihin ja sieltä edestakaisin Suomen välillä, Sirpa Selänne listasi Instagramissa.

"Aika rientää liian nopeasti"

– Kaikki hauskat jääkiekkomuistot ja hullut hetket sisarustesi kanssa sekä kaikki lemmikit, joita meillä on ollut vuosien varrella. En voi todellisesti uskoa, että esikoisemme on jo näin vanha. Aika rientää liian nopeasti. Rakastamme sinua todella paljon, ja toivomme sinulle enemmän hauskoja seikkailuja elämässäsi.

Selänteiden perheeseen kuuluvat Teemun, Sirpan ja Eemilin lisäksi vielä kolme muuta lasta Eetu, 24, Leevi, 21, ja Veera, 14. 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!