fbq
juha mieto

Juha Mieto mykistyi 185-senttisestä urheilijablondista – Kristiina Mäkelältä hersyvä kuitti: ”Onhan se kieltämättä näky, kun tällainen pitkä daami…”

Hiihtäjälegenda ja olympiavoittaja Juha Mieto, 73, on itseoikeutetusti paikalla, kun Suomen Urheilugaalaa juhlistetaan parhaillaan Helsingin jäähallissa.

Mietaalla on myös harvinaisen selvä näkemys siitä, kuka valitaan vuoden urheilijaksi.

– Kyllä se Iivo (Niskanen) on. Jos näitä kerran järjellä valitahan, niin sen on oltava Iivo, hän painottaa äänenvoimakkuudella, joka saa maalitkin rapisemaan seinistä.

– Muutenkin minulle kuuluu suorastaan erinomaasen hyvää. Notta jos tästä vielä paranee, niin pilalle menee!

Nyt on syntistä! Erika Vikman pelmahti punaiselle matolle ultrakireässä ja avonaisessa iltapuvussa – kommentoi parisuhdetilannettaan

Olympiavoittaja ja hiihtäjäsuuruus Juha Mieto oli äimän käkenä tavattuaan Kristiina Mäkelän Urheilugaalassa. Kiva nähdä luonnossakin, Mietaa iloitsee.
Olympiavoittaja ja hiihtäjäsuuruus Juha Mieto oli äimän käkenä tavattuaan Kristiina Mäkelän Urheilugaalassa. – Kiva nähdä luonnossakin, Mietaa iloitsee.

Erityisen mielissään moninkertainen mämmimestari tuntuu olevan siitä, että oli törmännyt jäähallin ovella orimattilalaiseen kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelään.

Viime kesänä Münchenissä Suomen ennätyksen (14,64) uusiksi loikkinut ja EM-hopeaa saavuttanut 185-senttinen Kristiina, 30, teki olemuksellaan silminnähden suuren vaikutuksen kaksimetriseen Kurikan jättiin.

– Tuossa äsken Mäkelän tapasin. Täytyy sanoa, että televisiossa ei näyttänyt niin isolta ja raavahalta naiselta, mitä hän todella onkaan. On melkoinen! Kiva joskus nähdä näin luonnossakin, Mietaa huudahtaa ihastuneena.

EM-hopeamitalisti Kristiina Mäkelä on 185-senttinen huippu-urheilija, joka on korkkarit jalassa luonnollisesti vielä pidempi.
EM-hopeamitalisti, kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä on 185-senttinen huippu-urheilija, joka on korkkarit jalassa luonnollisesti vielä pidempi.

EM-sankari Topi Raitanen esitteli kuvankauniin kumppaninsa – Puolustusvoimissa työskentelevä Johanna, 28, on itsekin entinen yleisurheilija

Hetkeä myöhemmin Seiska tapasi punaisella matolla myös Kristiinan, jota huvitti suuresti olympiavoittajan hellyttävät sanat.

– Tapasimme tuossa ovella, kun tulimme samaan aikaan sisään. Onhan se kieltämättä näky, kun tällainen pitkä daami ilmestyy näkyviin. Vaikkei nämä korkkarit niin korkeat olekaan, niin silti. Ymmärrän häntä hyvin, Kristiina nauraa.

Yllättäen kyseessä on vasta ensimmäinen kerta, kun Kristiina kutsuttiin Urheilugaalaan.

Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä edustaa kotipitäjänsä Orimattilan Jymyä. Hänelle gaalat ovat harvinaista herkkua.
Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä edustaa kotipitäjänsä Orimattilan Jymyä. Hänelle gaalat ovat harvinaista herkkua.

– Tämä on hieno kokemus ja elämys. Nyt kun kerran kutsu tuli, niin mielelläni tänne myös tulin. Kun se mitali sieltä vihdoin kaiken yrittämisen jälkeen tuli, niin kelpaa tulla tänne vähän juhlimaankin.