fbq
jouni hynynen

Jouni Hynynen saa rankkaa kuittailua osallistumisestaan Vain elämää -ohjelmaan

Kotiteollisuus-yhtyeen laulaja Jouni Hynynen, 53, on Seiskan tietojen mukaan yksi Vain elämää -ohjelman tulevan kauden nimistä. Raskaan sarjan rokkari oli menossa ohjelmaan jo vuonna 2020. Seiska ennätti jo uutisoidakin asiasta, mutta muusikko tuli tuolloin toisiin aatoksiin.

Mielen muuttuminen on aiheuttanut pienoisen kohun, ja Jouni saakin rankkaa kuittailua aiheesta esimerkiksi sosiaalisen median kanavien kautta.

Jouni kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään saaneensa käsiinsä vanhoja Kotiteollisuus-yhtyeen demonauhoja 1990-luvun puolivälistä. Jouni kertoo c-kasettikuvan ohessa siirtävänsä materiaalit koneelle, kun hänellä on luppoaikaa. Jouni myös aprikoi, julkaistaanko arkiston aarteet kaikelle kansalle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Jos tämä demojen julkaisu myy hyvin, onko sekin sitten kaupallista paskaa..? Yleensähän puristit tykkää tuotannosta ennen kaupallista menestymistä, kuuluu yksi kommentti päivitykseen.

- Reenaatko Vain elämää varten? toinen sivaltaa.

- Totta kai teette, sitten kun Vain elämää ohjelmassa turvoksiin itkettyjen silmien takia jälleen näkökenttä palautuu, eräs seuraaja velmuilee.

- Vain elämää julkasun kanssa, kommenttikentässä kiusoitellaan.

Jouni Hynynen kieltäytyi aikaisemmin Vain elämää -ohjelmasta – käänsikö tämä mies rokkarin mielen?

Jounin osallistuminen ohjelmaan tulee monelle yllätyksenä, sillä mies on haukkunut ohjelman useaan otteeseen julkisuudessa ja vakuuttanut, ettei hän aio koskaan osallistua sen kuvauksiin.

- Meillä Karjalassa tajutaan, että kyllä paska on paskaa, vaikka sitä kutsutaankin iloiseksi laatuviihteeksi, hän on kirjoittanut blogissaan.

Nyt mieli on selkeästi muuttunut – saattaa hyvinkin olla, että sielunkumppanin ja hyvän ystävän, CMX-yhtyeen A.W. Yrjänän mukanaolo sai myös lappeenrantalaismuusikon mielen kääntymään. 

 Vesku Jokinen jyrähtää Jouni Hynysen Vain elämää -pestistä: ”Tää nyt pisti silmään”