fbq
Emilia joutui hirmuteon uhriksi.

Joukkoraiskatun Emilian, 20, järkyttävä tilitys kauhujen yöstä: Ystävä houkutteli autoon – vietiin metsään raiskattavaksi

Raiskausten aikana 20-vuotias uhri oli henkisesti ja fyysisesti niin loppu, että toivoi tulevansa tapetuksi.

Toimittajan edessä istuva pieni ja heiveröinen nainen on menettänyt luottamuksensa ihmisiin. Emilia (nimi muutettu) on luvannut antaa haastattelun kokemuksistaan raiskauksen ja vapaudenriiston uhrina.

Arvostettu ja palkittu toimittaja tuomittiin raiskauksesta - änkesi naisen kotiin ja pakotti seksiin useita kertoja

Tapaamisen sopiminen on ollut vaikeaa, koska Emilia pelkää.

– En uskalla nähdä enää vanhoja ystäviänikään kuin julkisilla paikoilla, Emilia sanoo vakavana. 20-vuotiaan naisen ahdistuksen ymmärtää, kun kuule, mitä usko ystävyyteen on tuonut hänen elämäänsä.

Oli ollut aivan tavallinen viikonloppuyö. Emilia vietti iltaa ystäviensä luona, kun hän sai viestin Erkiltä (nimi muutettu) Facebookissa. Mies tahtoi tavata pitkästä aikaa ja ehdotti lähtöä ajelulle.

– Minusta se oli kiva yllätys. Muistan kysyneeni, oliko hän liikkeellä yksin, ja kuulemma oli. Lähtiessäni ystäväni käski minun ottaa avaimet mukaan, koska oli jo myöhä, Emilia kertoo.

Emilia oli ystävystynyt Erkin kanssa puolisen vuotta aiemmin. Hän tunsi, että mieheen voi luottaa. Heillä oli tapana käydä ajeluilla ja jutella elämästä.

Alaikäisen tytön raiskaus Raumalla tapahtui vastaanottokeskuksen asukashuoneessa

– Autossa Erkki oli ehkä vähän hiljaisempi ja vältteli katsekontaktia. Matkan aikana tuli puhelu, johon hän vain sanoi, että ihan just siinä ja löi luurin kiinni. Pian olimmekin hänen kotipihallaan. Siellä odotti kaksi miestä ja nainen.

Nainen oli Erkin vaimo. Hän oli tehnyt aiemmin selväksi, ettei hyväksy Emiliaa miehensä ystäväksi. Myöhemmin lehdissä on kerrottu, että vaimo olisi yllättänyt miehensä sängystä toisen naisen kanssa.

– Se ei pidä ollenkaan paikkaansa. Meillä ei ollut mitään seksisuhdetta tapahtuma-aikaan tai edes tunteita toisiamme kohtaan, Emilia selvittää.

– Mietin, että nainen tulee vain sanomaan minulle jotain. Kolmikko nousikin autoon, ja lähdimme heti liikkeelle. Sen jälkeen takapenkiltä alkoi sataa iskuja ja helvetillistä huutoa niskaani. Minulta tivattiin jatkuvasti, tiedänkö mitä perheenrikkojalle ja huoralle tehdään. Ei jäänyt epäselväksi, että minut viedään kostoksi metsään raiskattavaksi.

Emilia kaivoi puhelintaan hälyttääkseen apua, mutta se jäi yritykseksi. Sim-kortti heitettiin tielle, ja naiselle sanottiin, ettei hän tarvitse puhelinta enää. Lopulta auto pysähtyi metsätien varteen.

– Kaksi miestä käski minun ottaa housut pois. Olen aika pienikokoinen, joten vastustelulla ei ollut mitään merkitystä. Miehet alkoivat raiskata minua yhdessä pariskunnan katsellessa vieressä. Osat vaihtelivat jatkuvasti.

– Lopulta toivoin, että he olisivat vain tappaneet minut. Olin niin loppu, Emilia kertoo.

Raiskauksesta tuomitun UMK-tähden uhri: Elämäni muuttui helvetiksi!

Raiskauksen aikana aamu alkoi sarastaa, jolloin uhri näki harmaan auton ajavan heidän ohitseen.

– Siinä heräsi hetkeksi pieni toivonkipinä, että saisin apua.

Auto ei kuitenkaan pysähtynyt, ja raiskaajat päättivät poistua paikalta.

Pian Emilia huomasi, että hänet oli viety takaisin lähtöpaikkaan eli Erkin ja hänen vaimonsa asunnolle. Nuori nainen raahattiin kaulasta kiinni pitäen taloon, jossa pariskunnan kaverikaksikko raiskasi hänet uudelleen.

– Sen jälkeen anelin, saanko viimein lähteä. Pääsin sentään Erkin vaimon kanssa ulos tupakalle. Tuolloin nainen lupasi, että saan lähteä.

Keskustelun jälkeen Emilia lähti kävelemään rauhallisesti pois. Hän uskalsi juosta vasta, kun oli päässyt kadulle. Emilia havaitsi miehen, joka oli juuri nousemassa autoonsa.

– Kysyin, voisiko hän auttaa. Kun pääsin turvaan, aloin itkeä, eikä se loppunut moneen tuntiin. Matkan aikana päätin mennä sairaalan sijaan ensin ystävieni luokse. Autossa mies kysyi, onko minulta tehty jotain pahaa. En pystynyt vastaamaan.

Lue koko juttu tuoreesta Seiskasta.