fbq
Auri Kananen

Jösses! Eronneen Auri Kanasen huippuseksikkäät kuvat jakavat mielipiteitä: "Hyvänen aika, ei..."

Siivouskuningattarena tunnettu sometähti Auri Kananen pudotti joulukuussa todellisen pommin, kun hän paljasti eronneensa Sami-kihlatustaan. Pariskunnan oli ollut tarkoitus mennä naimisiin kesällä.

Alun perin Auri kertoi asiasta lyhyesti mainiten, että eron syy oli pariskunnan osapuolten liialliset eroavaisuudet.

Auri Kananen: Ero! Kesähäät peruttu

Tammikuussa siivousguru valotti asiaa enemmän eräällä siivousvideollaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Eroon ei liittynyt draamaa. Minusta vain tuntui siltä, että olimme liian erilaisia. Samin mielestä olimme erilaisia hyvällä tavalla. Minä en nähnyt asiaa niin. Olen vapaa sielu, ja tykkään tehdä asioita yksin. Sami tykkää tehdä asioita yhdessä, hän kertoi.

Miljoonien seuraama Auri Kananen avautuu erostaan - hämmentävä video

Vapaudestaan ja siivoilusta nauttiva Auri onkin ehtinyt myös käydä valokuvattavana. Instagramista löytyy tukku kuvia, joissa hän poseeraa ennennäkemättömän kuumana.

Normaalisti somessa kumihanskat kädessä näkyvä siivooja on kuvissa sonnustautunut megapitkiin lateksisaappaisiin, mustaan bodyyn ja sukkahousuihin. Hänen silmänsä on meikattu savuisen mustiksi, ja hän esiintyy kameran edessä rohkeasti jalat harallaan, viettelevästi kameraan katsoen.

Kuvan kommenttiosio tulvii mielipiteitä siivouskuningattaren tempauksesta. Moni ei voi uskoa, miten erilaiselta Auri näyttääkään.

- HUHHUH, kommenteissa henkäillään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Joutuu vaa hikoilee kun on niin kuumaa, eräs myöntää.

Auri on saanut siivouskuningattaren tittelin lisäksi toisenkin kuninkaallisen nimen.

- Katsokaa tuota meikkiä! Jumalauta, hän on smokey eye -kuningatar!!! Näyttää tyrmäävältä! yksi hehkuttaa vapaasti suomennettuna.

Siivouksen sometähti Auri Kananen on noussut vaivihkaa suursuosioon - näin uskomattoman törkyisiä kämppiä hän hoitelee: Tiskialtaassa homehtuneet tekohampaat, ämpärillinen pikkuhousuja....

Suosikkisomesiivoojan uusi tyyli ei kuitenkaan ole ollut kaikkien mieleen, ja moni onkin julkaisun alla päättänyt antaa mielipiteensä kuulua.

- Ehdoton ei! Huonoa poseeraamista! Hän on kuin Spider-man. Aurin kauneus mahdollistaisi seksikkäämmän kuvaussession, ulkomaalainen kommentoija kritisoi.

- Todella huonoja poseerauksia, hän voisi olla paljon parempi! Kuten kolmannessa kuvassa. Mutta tuo ensimmäinen... Hyvänen aika, ei. Mutta hän on rohkea poseeratessaan noin, muuan tekee myönnytyksen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Auri Kananen
Auri siivoaa ilmaiseksi poikkeuksellisen sotkuisia asuntoja. Usein asukkailla on mielenterveysongelmia, joiden vuoksi kodin siisteys on tyystin laiminlyöty. Auri auttaa ihmisiä aloittamaan kirjaimellisesti puhtaalta pöydältä.

- Miksi? toinen vain ihmettelee itkevän emojin kera.

Valtava jätevuori! Jättikö miljoonien seuraama somesiivooja Auri Kananen taakseen tämän törkykasan? Karut kuvat