fbq
Jorma Uotinen

Jorma Uotisen ystävä julkaisi kuvan vain päiviä ennen sairauskohtausta: ”Näytämme vakavilta”

Muotiguru ja toimittaja Sami Sykkö, 53, vietti sairaalaan joutuneen ystävänsä, Jorma Uotisen, 72, kanssa aikaa vain päiviä ennen Jorman sairauskohtausta.

Seiskan Viisuhuuma | Jakso 3: Virve Rosti

Jorma Uotinen kiidätettiin teholle – tanssilegenda sai vakavan sairaskohtauksen

Jorma Uotinen kertoi viimein julkisesti terveystaustoistaan, joiden vuoksi hänet kiidätettiin saamaan akuuttia hoitoa sairaalaan seitsemän viikkoa sitten.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Torstaiaamuna 23. maaliskuuta heräsin hurjaan huimaukseen. Soitin sisarelleni, joka käski heti soittaa hätäkeskukseen.
Parikymmentä minuuttia myöhemmin olin sairaalassa. Minut tutkittiin ja sain diagnoosin: vakava aivotapahtuma
, Jorma kertoi tiistaina (9.5.) Instagramissa.

Jorman kertoessa asiasta avoimesti somessa, hänen hyvä ystävänsä Sami Sykkö jakoi samaan aikaan mietteitään omalla Instagram-tilillään.

Jokainen päivä on todella arvokas. Siitä minua muistuttaa kuva tuossa yllä. Maaliskuun loppupuolella olimme monsieur Uotisen kanssa iltakävelyllä. Otimme muistoksi kuvan, jossa Jormalla on lila hattu ja minulla valkoinen baskeri. Näytämme vakavilta, vaikka emme tuolloin tienneet, että kaksi päivää myöhemmin Jorma makaisi sairaalassa hyvin dramaattisten tapahtumien seurauksena, Sami kirjoittaa kuvatekstissään.

Päivityksessä on kaksi kaverikuvaa Samista ja Jormasta. Ensimmäinen kuva oli otettu vain hetkeä ennen sairaalareissua, kun puolestaan toinen kuva on yli kuukausi tapahtuman jälkeen toukokuulta.

Toinen kuva on otettu muutama päivä sitten. Siinä meillä on iloiset ilmeet ja värikkäät asusteet, ja olemme menossa pitkästä aikaa kahville yhteen suosikkikahviloistamme. Ja tämä kuva taas muistuttaa minua tärkeimmästä: elämä voitti!

Halvaantui ja menetti puhekykynsä – teho-osastolle kiidätetty Jorma Uotinen on taistellut terveytensä kanssa aikaisemminkin

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy