fbqJorma pilkotti esiin! Tunnettu julkkismies rikkoi räikeästi kulttuuri- ja tapahtuma-alan mielenosoituksen etikettiä – katso kuvat! | Seiska
Katso kuvat!
Jorma Uotinen

Jorma pilkotti esiin! Tunnettu julkkismies rikkoi räikeästi kulttuuri- ja tapahtuma-alan mielenosoituksen etikettiä – katso kuvat!

Kotimaa | 03.06.2021 13:48

Pitkään kestänyt koronapandemia on aiheuttanut paljon haittaa tapahtuma- ja kulttuurialalle. Lukuisat alan vaikuttajat ovat kokoontuneet parhaillaan eduskuntatalon edustalle osoittamaan mieltään Mitta on täysi -mielenilmaukseen. 

Seiskan vieraillessa eduskuntatalon edustalla, paikalle oli kerääntynyt satoja ihmisiä. Heillä oli selvästi ennalta suunniteltu etiketti, sillä kaikki olivat pukeutuneet mustiin vaatteisiin ja koronamaskeihin. Vaikutelmalla ilmeisesti yritettiin luoda mielikuvaa hautajaisista, joita kohden ala on mielenosoittajien mukaan menossa. 

Mitta on täysi -mielenilmaus
Mitta on täysi -mielenilmauksessa lähes kaikki olivat pukeutuneet mustaan.
Mitta on täysi -mielenilmaus
Tältä musta väkimassa näytti eduskuntatalon portailta kuvattuna.

 

Jorma erottui kauas

Yleisön joukossa oli kuitenkin eräs tuttu julkkismies, joka oli päättänyt poiketa etiketistä. Tanssii tähtien kanssa -tuomarina tunnettu koreografi Jorma Uotinen osoitti mieltään vitivalkoisessa puvussa ja pilkotti esiin mustasta massasta. TTK-tähti erottui kauas mielenilmaisijoiden joukosta.

Lue myös: Maski puolitangossa! Tanssilegenda Jorma Uotisella hassu episodi lentokentällä – paljonkertova kuva!

Jorma Uotinen osallistui mielenilmaukseen.
Jorma Uotinen osallistui mielenilmaukseen.

 

Jormalla ei ollut muun porukan tavoin edes koronamaskia kasvoillaan. Kun Jorma huomasi, että Seiskan paparazzi oli kiinnostunut hänestä, niin tanssijamies rupesi asettelemaan koronamaskia kasvoilleen viekkaasti hymyillen. 

Lue myös: Jorma Uotinen, 70, vanhenemisesta: ”Miksi edes pitäisi olla samassa kunnossa kuin nuorempana?!”

Jorma Uotinen osallistui mielenilmaukseen.
Jorma naureskeli Seiskan kuvaajalle.
Jorma Uotinen osallistui mielenilmaukseen.
Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!