fbq
Johanna Tukiainen

Johanna Tukiaisen päihdeongelma paljastui oikeuden papereista: Valehteli juomisestaan

Toissa viikon Seiskassa kerrottiin, että Johanna Tukiainen, 43, on vaarassa menettää puolitoistavuotiaan Isabelle-tyttärensä huoltajuuden.

Seiskan jatkoselvityksessä on paljastunut paljon uutta tietoa tapauksesta.

Tukholman hallinto-oikeudesta vahvistetaan, että Ruotsissa on jo toukokuun alussa tehty lapsen huostaanottopäätös. Johanna ja lapsen isä ”Paul”, 48, (nimi muutettu) ovat valittaneet päätöksestä, minkä seurauksena asia on edennyt hallinto-oikeuteen.

Johanna Tukiainen menetti tyttärensä huoltajuuden – poliisi on huolissaan lapsen kotioloista

Ruotsin hallinto-oikeuden asiakirjoissa mainitaan myös huolestuttavia asioita Johannan päihteidenkäytöstä.

– Johanna on lähiaikoina saanut positiivisen huumetestituloksen bentsodiatsepiinistä. Hän on vain osittain pystynyt todistamaan niihin oikeuttavan reseptin olemassaolon, hallinto-oikeudessa perustellaan.

Johannan ex-rakas ”Paul” sai äskettäin karkotuspäätöksen Ruotsista. Päätös ei vielä ole lainvoimainen, sillä mies on valittanut päätöksestä.
Johannan ex-rakas ”Paul” sai äskettäin karkotuspäätöksen Ruotsista. Päätös ei vielä ole lainvoimainen, sillä mies on valittanut päätöksestä.

Shokkipaljastus Johanna Tukiaisesta: pahoinpiteli äitiään ja kärysi huumeista

Oikeuden mukaan Johanna on myös valehdellut alkoholinkäytöstään.

– Vaikka Johanna on kieltänyt alkoholin väärinkäytön ja väittänyt luopuneensa alkoholista, hän on lukuisia kertoja antanut siitä positiivisen testinäytteen. Myös Johannan lähipiiristä on kuvailtu, että hänellä on alkoholiongelma.