fbq
Kotimaa
10.08.2021 07:48
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Atte Kajova
Johanna ja Isabelle
Johanna Tukiainen tulevaisuudestaan: Haluan jatkaa opiskelujani ja lisää lapsia!
Kotimaa
10.08.2021 07:48
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Atte Kajova

Kohublondi Johanna Tukiainen, 43, on saapunut kaikessa hiljaisuudessa takaisin Suomeen. Hän nauttii kesästä kotimaassaan vanhempiensa, tyttärensä ja koirien kanssa.

Seiskan reportteri tapasi Johannan tämän viettäessä synttäripäiväänsä sukumökillään Pohjois-Savossa. Yhdeksänkuinen Isabelle-vauva nautti juhlista ihmettelemällä ilmapalloja ja maistelemalla mansikkakakkua.

​Isabelle onkin tuonut runsaasti iloa koko Tukiaisen perheelle.

Lue myös: Johanna Tukiaisen yllätyspaluu ex-kihlatun luokse: Pakenin Paulia Veijon luo!

Paikalla oli myös Johannan ex-mies, kuusikymppinen Veijo Lalli, jonka kanssa Johanna oli kihloissa viimeksi vuonna 2018.

johanna ja veijo
Veijo Lalli ei ole aiemmin poseerannut yhteiskuvissa Johannan kanssa.

Perhe tukee

Johanna saa runsaasti arki-apua vanhemmiltaan, jotka auttavat lapsen hoidossa enemmän kuin mielellään. Johanna herää vauvan kanssa ensimmäisenä, mutta yöllisten heräämisten takia väsyy aamupäivällä, jolloin vetovastuu siirtyy isoäidille.

– On suuri siunaus, että minulla on maailman parhaat vanhemmat ja aivan upeaa, että äiti auttaa. Yksi tarkoitus Tukholmaan muutossa oli, että voin olla lähipiirin kanssa, Johanna sanoo.

Johannan äiti Marja kutsuukin Isabellea mummin kullaksi ja kertoo nauttivansa isoäitiydestään. Johannan isä Markkukin on pienestä prinsessasta haltioissaan. Molemmat kuvailevat tyttöä kiltiksi ja uteliaaksi.

Johanna kertoo, että Isabelle on parasta, mitä hänelle on koskaan tapahtunut.

– Hän on kaikista rakkain. Voisin vaikka kuolla hänen puolestaan.

Johanna Tukiainen
Kolme sukupolvea. Isabelle on koko perheen silmäterä.

Tulevaisuus

Kohukaunotar kertoo haaveilevansa yhä yhteisestä tulevaisuudesta Paulin kanssa, sillä intohimo parin välillä kytee edelleen.

Paul tuomittiin keväällä Johannan pahoinpitelystä sekä väkivalta- ja huumerikoksista kahdeksan kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

Lue myös: Asumusero! Johanna Tukiaisen ex-mies Paul näkee lastaan valvotusti: ”Hän pelottaa minua”

Johanna nimeää vuoden 2020 syntymäpäivän yhdeksi elämänsä ikimuistoisimmista, sillä tuolloin Paul kosi häntä. Kohukaunotar käyttää yhä Paulilta saamaansa sormusta, muttei nimettömässään.

– En rakastu kehenkään ihmiseen ilman syytä. Rakastan häntä edelleen. Tietysti haaveenani olisi vieläkin häät ja kokonainen perhe, Johanna tiivistää.

Haaveena toinen lapsi

Seurasta nauttiva Johanna kertoo olevansa onnellisimmillaan seurustellessaan.

– En tykkää olla sinkku yhtään. Ei Jumala luonut ketään olemaan yksin.

Syksyllä Johanna palaa Ruotsiin, jos kaikki menee hyvin. On epäselvää, jatkuuko suhde Pauliin tai Veijoon.

Lue myös: Johanna Tukiainen rehellisenä suurimmasta traumastaan: ”Se oli pysäyttävää”

Johanna aikoo jatkossakin panostaa omaan ja perheensä hyvinvointiin. Haaveena on rauhallinen ja seesteinen elämä ilman draamaa.

Suunnitteilla on myös paluu kouluun.

– Sosionomiopintoni jäivät aikoinaan kesken, olisi kiva saada ne loppuun, sillä tykkään auttamisesta. Olisin sellaiseen työhön todella hyvä. Haluaisin työn, jossa voisi auttaa muita ja tehdä työtä muiden ihmisten hyväksi, Johanna haaveilee.

Lue myös: ”Aion vielä naida Paulin” – Johanna Tukiainen käyttää vielä ex-mieheltä saanutta kihlasormustaan

Lapsiluvun kasvaminenkin on käynyt mielessä.

– Olisi ihan kiva saada vielä yksi lapsi, veli tai sisko Isabellelle. Olen äärettömän kiitollinen ja onnellinen, että minulla on kaunis ja terve pieni tytär. Eniten kuitenkin toivon rauhaa, rakkautta, seesteisyyttä ja onnellisuutta.

Lue myös: Johanna Tukiainen avoimena miesruletistaan: "Paul ja Veijo ovat kuin yö ja päivä" - näin kommentoi Veijo!