Katso kuvat!
johanna kuvaja

Johanna Kuvaja on todellakin Suomen Sabrina – Laulaja pysyy iloisena vihapuheiden keskellä: Onko tässä Suomen musiikkihistorian eroottisin video? 

Kotimaa | 18.05.2021 21:01

Suomen Sabrinaksikin kutsuttua laulajaa Johanna Kuvajaa ei lannisteta vihapuheella. Johanna julkaisi uuden kappaleen Wanna Make Love To You musavideoineen helatorstain jälkeisenä perjantaina. Espanjassa kuvattu video sai hyvin nopeasti trolliarmeijat hyökkäämään videota vastaan, sillä sen rohkea sisältö tuntui olevan joillekin liikaa. 

- Herätti aika paljon paheksuntaa. Seksuaalisuuden ilmaiseminen herättää aika paljon tunteita, Johanna paljastaa.

Ikäviä kommentteja Johanna oli huomannut iltapäivälehtien kommenttikentissä, jotka nyt jo naurattavat laulajaa, koska niistä paistaa hyvin perisuomalainen asenne haaveitaan tavoittelevia ihmisiä kohtaan. Lisäksi biisi on saanut kansainvälistä tunnustusta. 

- Se voitti tällaisen 42 radiokanavan viikon biisi -äänestyksen ulkomailla, Johanna kertoi.  

Äänestysvoiton jälkeen kappale on nousemassa Alankomaiden hittilistalle.

Lue myös: Seksiä tirisevät kuvat julki! Playboy-kaunotar Johanna Kuvaja nautti lämmöstä ja miesmallista Espanjassa! 

Ilkeilijöiden touhuun hän ei lähtenyt, sillä laulaja vastasi vihaan takaisin lempeästi toivottamalla kaikille hyvää kesää. 

- Halusin näyttää ihmisille, että mä seison mun taiteen takana.

christian conha johanna kuvaja

Boteille stoppi

Kauniin eroottisella tavalla ladatusta videosta jouduttiin kuitenkin ottamaan katsojien reagointeihin viittaavat tykkäys- ja ei tykkäys -napit pois, koska niiden joukossa alkoi olla ostettuja botteja haukkumassa. 

Ennen botteja asia ei laulajaa häirinnyt, koska YouTube -sovellus hänen mukaansa näkee molemmat reaktiot yhtä arvokkaiksi. 

- Siinä se lähtee leviämään sitten heidän avullaan, Johanna naurahti. 

Lue myös: Näitä kuvia et ole ennen nähnyt! Näin uhkea laulajakaunotar Johanna Kuvaja poseerasi luomurinnat paljaina Playboylle: ”Ovathan kaikki rannallakin tissit paljaina”

Kommentit hän kuitenkin jätti kaikkien luettaviksi, ja kiitteli kaikkia palautteesta. Hän itse tietää kappaleensa olevan hyvä, joten muiden mielipiteet eivät häntä taiteensa tiimoilla häiritse. 

- Kuitenkin on parempi tehdä, mitä muut kritisoi. Kuin olla tekemättä mitään, ja kritisoida muita. 

johanna kuvaja christian conhca

Biisin syntymä

Romanttiseen ihanasta ja syvästä intiimejä hetkiä kuvastava kappale sai alkunsa, kun Johanna alkoi haaveilemaan paremmasta parisuhteesta. Tuolloin erotiikan hetkillä henkinen yhteys oli välillä niin huono, että se sai hänet jopa selaamaan puhelintaan seksin aikana. 

- Ajattelin, ettei tämä voi olla tätä koko elämä, on oltava jotain parempaa.

Lue myös: Liian suuret luomurinnat? Suomen Sabrinaksi kutsuttu Johanna Kuvaja paljastaa: ”Minua kiusattiin rajusti rinnoistani - revin teininä kuviani riekaleiksi!”

Hän haluaakin kappaleellaan korostaa seksin ja rakastelun eroa, koska vain jälkimäisessä on sitoutumista ja välittämistä. Tämä kaikki kauneus tulee Johannan mielestä hyvin ilmi musiikkivideolla, jossa hän on hyvin kiihkeän läheisissä tunnelmissa espanjalaiskomistuksen Dani Riveron kanssa. 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Petteri Kaakinen, Christian Conhca
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!