fbq
Harlinit

Johanna Harlin auttaa ongelman kanssa kamppailevia vanhempia: "Vauvasi todennäköisesti rakastaa sitä!"

Harlinien elokuvaperhe matkustelee alituiseen työn ja lomailunkin merkeissä.

Ylpeät Coco-tytön vanhemmat Renny, 64, ja Johanna, 29, matkasivat kotoaan Miamista vastikään Eurooppaan. Johanna lisäsi Instagram-sivulleen ihastuttavan kuvan, jossa pitää pientä Cocoa sylissään suuren ikkunan edustalla.

- Meidän pieni maailmanmatkaajamme, Johanna kirjoittaa vapaasti suomennettuna esimerkiksi lentokone- ja vuoriemojien kera.

Harlineilla jos kellä on kokemusta pienokaisen kanssa matkustamisesta. Coco on alle vuoden mittaisen elämänsä aikana kerennyt jo reissaamaan ties missä. Pienokainen ylitti valtameren ensimmäistä kertaa jo kuukauden ikäisenä, sillä hän syntyi maailmaan Yhdysvalloissa ja hänet ristittiin Suomessa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Renny Harlin täytti 64 - näin hän on muuttunut

Kokemusasiantuntija Johanna on jakanut kuvatekstissä tärkeimmät vinkkinsä vauvan kanssa reissaamiseen. Hän luettelee tärkeiksi asioiksi esimerkiksi rentoutuneen ja positiivisen mielen sekä hyvät valmistelut. Pienistä asioista stressaaminen kannattaa jättää sikseen ja apua kannattaa kysyä aina tarvittaessa.

- Vauvasi todennäköisesti rakastaa sitä! Nauti, hän kirjoittaa.

- Näiden kahden kanssa matkustaminen on paras asia maailmassa! Renny hehkuttaa kommenttikentässä.

Johanna Harlin hehkuttaa 7-kuisen Cocon puhelahjoja

Pari päivää sitten Johanna lisäsi ihastuttavia perhekuvia Bulgariasta, jossa Rennyllä on jälleen ilmeisesti elokuvaprojekti. Valokuvissa kolmikko poseeraa kauniissa maisemissa. Myös Johannan vanhemmat ovat viettäneet aikaa merten takaa matkanneiden läheistensä kanssa ja julkaisussa on ihastuttavia kuvia myös heistä. Isovanhemmat ovat viettäneet onneissaan aikaa Cocon kanssa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Kevät ja aikaa kaiken rakastamamme kanssa. Perhe, luonto ja elokuvat, Johanna kirjoitti vapaasti suomennettuna.

Renny ja Johanna Harlinin tytär täyttää puoli vuotta - näin hän on varttunut

Unelmaelämää viettävät Renny ja Johanna-rakas tapasivat vuonna 2020 Rennyn ohjaaman Luokkakokous 3 - Sinkkuristeily -elokuvan kuvauksissa. Harlinit järjestivät vuonna 2021 hulppeat häät Ranskan Rivieralla, ja asettuivat viime vuonna aloilleen aurinkoiseen Floridaan.