fbq
timo korhonen

Joalin Loukamaa: Shokkiero?! Poikkeuksellinen somekäytös herätti huomion

Tarkkasilmäiset somekeskustelijat ovat bonganneet, että tanssija-laulaja Joalin Loukamaa ja miesystävänsä, valokuvaaja Julian Riikonen ovat poistaneet kaiken yhteisen sisältönsä somesta.

Kummankin Instagram-tilit ovat tyhjentyneet yhteiskuvista ja Joalin on poistanut myös Youtube-tililtään videot, joissa Julian oli mukana. Somekäytöksen perusteella voisi olettaa, että pariskunta on eronnut.

Kumpikaan ei kuitenkaan ole tehnyt julkista eropäivitystä. Joalin tosin julkaisi 22. helmikuuta kryptisen twiitin, joka voisi viitata eroon.

- Aika parantaa kaiken, Joalin kirjoitti Twitteriin.

Joalin palasi helmikuussa Meksikosta takaisin Suomeen.

Joalin poseeraa rennossa asussa tuoreimmassa somepäivityksessään. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nyt se on virallista: Joalin Loukamaa ja Julian Riikonen vastasivat fanien parisuhdekysymyksiin - Joalin kutsui poikaystäväksi: "Pidin Julianin itsevarmuudesta" 

Joalin on kertonut someseuraajilleen, että kaksikko tutustui syksyllä 2020. Seiska uutisoi pariskunnan romanttisista yhteyksistä ensimmäisen kerran keväällä 2021.

Vihdoinkin! Joalin Loukamaa julkaisi ihanan pusukuvan Julian Riikosen kanssa: "Söpöläiset"

Video: Joalin Loukamaa paljastaa parhaat vinkit matkustamiseen:

Joalin vahvisti seurustelun Youtube-tilillään viime kesänä. Joalin julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan Julianin kanssa lokakuussa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Joalin on kertonut someseuraajilleen viehättyneensä Julianin itsevarmuudesta. Julian taas linjasi tykästyneensä Joalinin ujouteen.