fbq
Kotimaa
16.08.2021 20:45
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Seiskan arkisto
Johanna ja Jasmin Tukiainen
Jo toisen siskonsa menettänyt Johanna Tukiainen: "Hän oli hyvä ihminen"
Kotimaa
16.08.2021 20:45
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Seiskan arkisto

Johanna Tukiaisen pikkusisko Jasmine Tukiainen (oikealta nimeltään Jasmiina Tukiainen) kuoli keskiviikkona 11.8.2021 perheensä ympäröimänä tukholmalaisessa sairaalassa. Jasmine oli kuollessaan vain 32-vuotias. Jasmine on jo toinen Johannalta kuollut sisko. Julia Tukiainen kuoli vuonna 2013 vain 30-vuotiaana.

Lue myös: Johanna Tukiainen suree äkillisesti menehtynyttä sisartaan somessa: "Jasmine ja Julia ovat nyt yhdessä taivaassa"

Isosisko Johannalla on pikkusiskostaan paljon lämpimiä muistoja. Johanna kuvaileekin edesmennyttä sisartaan Seiskalle kauniiksi, aurinkoiseksi ja hyväsydämiseksi ihmiseksi.
- Hän oli myös upea kokki. Hän teki mahtavaa ruokaa ja tarjoili sen hienosti aseteltuna, hän muistelee.

Lue myös: Jasmine Tukiainen on kuollut 32-vuotiaana

"Kaipaamme häntä"

Johanna Tukiainen muistaa pikkusiskonsa myös erittäin eläinrakkaana ihmisenä. Jasmine ratsasti mielellään ja nautti muutenkin erilaisten eläinten hoitamisesta.

- Eläimet olivat hänelle aina tärkeitä, pienenä hän hoiti esimerkiksi heinäsirkkoja. Hän oli hyvin eläinrakas ja muutenkin hyväsydäminen, Johanna kertoo. 

Johanna kertoo Jasminen viihtyneen Ruotsissa hyvin. Perheenjäsenet pitivät tiiviisti yhteyttä, ja Jasmine osallistui aktiivisesti myös Johannan Isabelle-tyttären elämään.

- Hän oli hyvä ihminen. Hän oli juuri saanut perustettua uuden firman (Snorkly Oy), ja hän oli lähdössä Marbellaan yhdessä ystäviensä kanssa. Tuolloin oli tarkoitus juhlia myös firman lanseerausjuhlia, hän vielä täydentää.

Lue myös: Mitä tapahtui Jasmine Tukiaiselle? Sisarusten somepäivitykset herättivät huolen

Kuolema tuli koko perheelle shokkina.

- Kaipaamme häntä, Johanna summaa vointiaan.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »