Hjallis Harkimo ja Jethro Rostedt

Jethro Rostedt myi Hjallis Harkimolle kesämökin – talokaupoista kehkeytyi sekava soppa!

Kotimaa | 22.04.2021 09:14

Kansanedustaja Hjallis Harkimo (liik.) aktivoitui pääsiäisenä kiinteistömarkkinoilla. Maanmittauslaitokselle toimitetun kauppakirjan mukaan Hjallis osti kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedtilta kesäpaikan Raaseporista 580 000 eurolla.

Mökkiasiasta heräsi keskustelu, sillä kiinteistö ilmestyi kauppojen solmimisen aikoihin Etuovi-palveluun, jossa sitä myytiin peräti 975 000 eurolla.

Hjallis ja Jethro ovat tehneet paljon bisnestä yhdessä. Vihjeiden mukaan kaveruksille tuli näistä kaupoista jonkin sortin eripuraa.
Hjallis ja Jethro ovat tehneet paljon bisnestä yhdessä. Vihjeiden mukaan kaveruksille tuli näistä kaupoista jonkin sortin eripuraa.

Lue myös: Hjallis Harkimolle kertyy runsaasti ajokilometrejä öky-Mersun ratissa – Jethro Rostedt kuittailee kansanedustajan rengasvalinnalle

Raaseporissa levisi sitkeä huhu, jonka mukaan Hjallis olisi ilmoituksen takana ja tavoittelisi liki 400 000 euron pikavoittoa.

Seiskan tavoittama Hjallis kiistää jyrkästi asian.

– Ei ole minun asettamani ilmoitus, enkä ole antanut toimeksiantoa. Se on kuukausi sitten tullut sinne, ja se on Jethron tekemä, Hjallis lausuu Seiskalle.

Muutama tunti Seiskan soiton jälkeen myynti-ilmoitus katosi netistä, eikä Jethro halua kommentoida asiaa.

Lue lisää mökkikauppoista ja katso kuvat paikasta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!