fbq
Kotimaa
16.07.2021 10:42
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press & Panu Hörkkö
Makwan Amirkhani ja Jethro Rostedt
Jethro Rostedt ja Makwan Amirkhani sopivat someriitansa: poliisi lopetti esitutkinnan - myös Jethro pyytää nyt anteeksi!
Kotimaa
16.07.2021 10:42
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press & Panu Hörkkö

Vapaaottelija Makwan Amirkhani julkaisi alkuviikosta Facebookissa rajun tekstin, jossa hän uhkaili ja solvasi kiinteistövälittäjä Jethro Rostedtia ja otti vahvasti kantaa muun muassa tämän käytökseen Makwanin siskoa kohtaan.

Päivitys ehti olla julki vain noin vartin verran, mutta se ehti levitä sosiaalisessa mediassa kuin kulovalkea kuvakaappausten muodossa.

Lue myös: "Kuuntele nyt p**kakasa!" Makwan Amirkhani uhkaili ja syytti Jethro Rostedtia rajusti Facebookissa - Jethro järkyttyi: "Tehdään rikosilmoitus!"

Pian Makwanin päivityksen jälkeen Jethro ilmoitti julkisesti tekevänsä vapaaottelijasta rikosilmoituksen.

Lounais-Suomen poliisi aloittikin pian tutkimukset rikosnimikkeillä törkeä kunnianloukkaus ja laiton uhkaus.

Lue myös: Solvasi ja uhkaili Jethro Rostedtia somessa - IS: Makwan Amirkhania epäillään kahdesta rikoksesta!

Torstaina (15.7.) Makwan päivitti Instagramiinsa tekstin, jossa hän pahoitteli kirjoittamaansa uhkausviestiä ja kertoi muun muassa ymmärtäneensä tilanteen väärin.

Lue myös: Makwan Amirkhani pahoittelee julkisesti someriitaa Jethro Rostedtin kanssa - lue teksti sanasta sanaan!

Saman päivän iltana oman anteeksipyyntönsä esitti puolestaan riidan toinen osapuoli Jethro.

Kiinteistömoguli kiitti Makwania tämän anteeksipyynnöstä ja pyysi uudessa Facebook-päivityksessään itsekin anteeksi Makwanin siskolta. 

- Kiitos Makwan Amirkhani. Kukaan ei elä riidasta. Tilanne oli kaoottinen ja ylilyöntejä tuli. Me haluamme vain pyörittää yökerhoa, jossa kaikilla on turvallinen ja kiva olla.

- Esitän kohteliaammin anteeksipyynnön myös siskollesi, mikäli hänelle olen viheltänyt. En varmasti ole tarkoittanut mitään pahaa. Mennään eteenpäin! Jethro kirjoitti Facebook-päivityksessään.

 

Koska kaksikko sai sovittua riitansa, ei rikostutkinnalle enää ollut tarvetta. Lounais-Suomen poliisi kertoi torstaina Twitterissä päättäneensä somekirjoittelusta alkunsa saaneen esitutkinnan.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »