fbq
Kotimaa
12.06.2021 12:35
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Henny Harjusola
Jestas! Nahkaremmejä ja ronskeja petipuuhia - tubettaja Henny Harjusola kaatoi myssymiehen ökyhotellin sänkyyn - kuvat!
Kotimaa
12.06.2021 12:35
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Kauneusvloggaajana tunnettu Henny Harjusola, 26, julkaisi tänään lauantaina (12.6.) räväkän kuvapäivityksen Instagram-tilillään. Seksiä tihkuvissa otoksissa mustaan päähineeseen pukeutunut mysteerimies makaa tubettajan alla valkeiden lakanoiden keskellä.

Rohkeassa asennossa poseeraavalla Hennyllä on päällään paljastava musta yöasu ja korkeat korot. Kuvat on otettu helsinkiläisessä luksushotelli Kämpissä.

Tatuoidun miekkosen kädessä puolestaan on pullo kuohuvaa ja hänen vartaloaan kiristävät tiukat nahkaremmit.

Eräs Hennyn seuraajista kommentoi julkaisua tyhjentävästi.

- Herran jestas sentään

Ei ole koskaan seurustellut

Kampaamoalan yrittäjä Henny on aiemmin kertonut Seiskalle, ettei ole koskaan ollut parisuhteessa. 

– Sittenpähän tietäisi, onko se minua varten, kun oikea osuu kohdalle. Olen saanut muutamien läähättävien setämiehien ehdotuksia, joita en ole noteerannut, kaunotar kommentoi Seiskalle maaliskuussa.

Lue lisää: Setämiehiltä läähätyksiä! Tubettaja Henny Harjusola tulevalle kumppanilleen: Voin luvata 15 eri tyttöystävää!

Henny Harjusola
Henny esitteli upeita kurvejaan Seiskalle maaliskuussa.

Avoimena leikkausoperaatioistaan

Tubettajatähdelle tehtiin viime joulun alla rintojensuurennusleikkaus, jossa hänelle laitettiin kaikkiaan 1,2 litran kokoiset implantit. Henny ei ole salaillut kauneusoperaatioitaan seuraajiltaan, vaan on halunnut puhua niistä avoimesti.

– Arvostan rehellisyyttä, sillä todella harva näyttää operaationsa, ja minua oikein v**uttaa, miksi niitä piilotellaan. Kyllähän kaikki näkevät, jos rintasi ovat yhtäkkiä jättimäiset ja osoittavat kohti taivaita, hän täräytti keväällä.

Lue lisää: Isommat implantit suunnitteilla! Jättisilikonit hankkinut Henny Harjusola miettii jo uutta leikkausta – katso kuvat tubettajan uusista muodoista!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »