fbq

Jere Karalahti pöyristyi saamastaan viestistä: "Piti erota muijasta"

Jere Karalahti hämmentyi saamastaan yksityisviestistä niin kovin, että jakoi sen sisällön seuraajilleen.

Ex-kohukiekkoilija Jere Karalahden, 48, ja hänen vaimonsa Nanna Karalahden, 35, vuosikymmenen kestänyt rakkaustarina tuli päätökseen kesällä.

Vuonna 2015 naimisiin menneet Jere ja Nanna nimittäin jättivät yhdessä avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen, ja ero pantiin vireille 4. heinäkuuta. Puolen vuoden harkinta-aika käynnistyi heti.

Avioeroa hakeneet Nanna ja Jere Karalahti viihtyvät yhä yhdessä

Jere ei kuitenkaan ole ainoa eroa läpikäyvä henkilö. Hän jakoi eilen (26.9.) Instagram-tarinoissaan kuvakaappauksen saamastaan erikoisesta yksityisviestistä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Viestin lähettäjä on napannut kuvan seinää vasten asetellusta pienestä mustasta nahkanojatuolista, jonka ylpuolella seinällä komeilee jääkiekkojoukkue HIFK:n Karalahti-pelipaita.

- Piti erota muijasta että sai laittaa paidan seinälle, viestin lähettäjä kertoo Jerelle.

- Ai saatana, kovaa touhua mut kai miehen pitää tehdä mitä miten pitää tehdä saadakseen oikeutta tässä maailmassa nykyää, huvittuneen pöyristynyt Jere on vastannut lähettäjälle.

Eronnut Nanna Karalahti julkaisi paljonpuhuvan päivityksen - haaveet julki

Kuvakaappauksen yhteyteen Jere on lisännyt suuren punaisen sos-emojin. Maksu paidan seinälle naulaamisesta on ex-kiekkomiehen mielestä ollut jopa liikaa.

- Joku on kyl joutunut maksaa ehkä liian kovan hinnan nyt tästä ja vetoan tähän parempaan puoliskoon et me miehet tarvitaan vaan vähän ymmärrystä, hän vielä kirjoittaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jere Karalahti julkaisi karskin videon rautaisesta kunnostaan: "Joka päivä vähintään 50 km..."

Jere pelasi helsinkiläisessä HIFK:ssa uransa ensimmäiset vuodet, 1993-2000, ja palasi joukkueen riveihin kausiksi 2003-2007. Jere lopetti jääkiekkouransa vuonna 2016.

Jere ja Nanna Karalahden avioerohakemus pantiin vireille heinäkuun alussa.
Jere ja Nanna Karalahden avioerohakemus pantiin vireille heinäkuun alussa.