fbq
Jenna Mäkikyrö ja Jonna Saari

Jenna Mäkikyrön odottamaton aluevaltaus - lyöttäytyy yhteen entisen Nikotellen-tähden kanssa

Tosi-tv-tähti Jenna Mäkikyrö julkistaa isoja uutisia Instagram-tilillään.

Nikotellen-podcastin jokin aika sitten jättänyt Jenna nimittäin paljastaa, että häneltä on tulossa täysin uusi podcast nimeltä Mutsiputki. Lisäksi hän kertoo, että hänen juontajaparinaan on Big Brotherista tunnettu Jonna Saari.

Kaksikon uusi projekti näkee päivänvalon 13.10., ja heiltä ilmestyy uusi jakso aina torstaisin.

- Meidän podcastissa pohditaan mm. kehon muuttumisesta, ystävyys- ja parisuhteesta, asioista mitä ei osannut odottaa äitiyden ja äidiksi tulemisen aikana, yksinäisyydestä ja paaljon muista kiinnostavista jutuista, Jenna kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Täysin meidän kokemuksilla, ei kaunisteluja, eikä varmastikkaan minkäänlaista faktaa missään, mutta hitsi on helpottanu jutella asioista ääneen! 💕🤰🏻

Jenna Mäkikyrö julkaisi rehellisen kuvasarjan raskausajalta – jännitystä ja kyyneleitä

Jonna puolestaan kertoo omalla Instagram-tilillään, että podcast-maailmaan palaaminen oli hänen haaveensa. Sisältöä tullaan julkaisemaan häneen mukaansa ilman filtteriä.

Podi on 100% meidän fiiliksiä, faktat ja termit on usein hukassa ja ne saakin etsiä sitten ihan toisista lähteistä!  Jonna tokaisee.

Myös Jonna on aiemmin toiminut Nikotellen-podcastin juontajan Jennan tapaan. Hän sai esikoisensa tänä vuonna, ja Jennan on määrä synnyttää oma vauvansa ensi vuoden alussa.

Big Brother -tähti Jonna Saari: vauva tulossa!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy