fbq
Jari SIllanpää

Jari Sillanpään konsertteja perutaan toistuvasti – keikkapaikan edustaja Seiskalle: Jatkossa suhtaudumme varauksella hänen kiertueisiinsa

Tangokuningas Jari Sillanpään, 57, Kotkan Suomi-hitit-konsertti peruttiin aivan viime metreillä. Konsertin piti olla toissa lauantaina 18.3.

Tieto keikan peruuntumisesta löysi tiensä laulajan nettisivuille vasta keikkaviikon loppupuolella. Vielä alkuviikosta lippuja keikalle oli ollut myynnissä.

Kotkan Konserttitalolle aiottu konsertti peruttiin nyt kolmatta kertaa, eikä sille enää annettu uutta päivämäärää kuten edelliskerroilla. Keikalle lipun ostaneita neuvottiin hakemaan rahojaan takaisin lippukaupan kautta.

Fanit pettyivät! Jari Sillanpään konsertti peruttiin viime tingassa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jarin keikkojen peruuntumiset ovat muodostuneet enemmän säännöksi kuin poikkeukseksi viime vuosina. Ikäväkseen fanit ovat saaneet tottua niin yksittäisten keikkojen kuin koko kiertueiden peruuntumiseen.

Seiska tavoitti erään keikkapaikan edustajan kommentoimaan heillä peruuntunutta keikkaa.  

– Jarin keikka meillä peruttiin viime tingassa. Uutta keikkapäivää ei saatu, eikä minulle annettu muuta selitystä kuin vähäinen lipunmyynti.

– Onhan se noloa, kun toistuvasti joutuu perumaan. Jatkossa suhtaudumme kyllä todella varauksella kyseisen henkilön kiertueisiin ja keikkoihin, keikkapaikan edustaja toteaa.

Jari Sillanpäällä riittää päänvaivaa. Fanit ovat harventuneet, konsertteja joudutaan perumaan ylesökadon takia eikä keikkakalenterikaan täyty.
Jari Sillanpäällä riittää päänvaivaa. Fanit ovat harventuneet, konsertteja joudutaan perumaan ylesökadon takia eikä keikkakalenterikaan täyty.

Jari Sillanpäällä keikka- ja yleisökato – nyt puhuu kiertueen tuottaja: ”Ei ollut tarpeeksi kiinnostusta”

Jarin ympärillä on ollut tiivis faniverkosto, mutta senkin rivit ovat harvenneet viime vuosina. Parhaimpina vuosina laulajan Facebook-faniryhmässä oli lähes 5 000 nimeä, nykyään enää hieman yli 2 200.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Viimeaikaiset peruutukset ovat entisestään syöneet laulajan uskottavuutta, jopa niin, että entiset pettyneet fanit ovat täyttäneet keskustelupalstat katkerilla kirjoituksillaan.  

– Voi Jari minkä teit. Enää ei jaksa odotella keikkojasi, yksi pettynyt fani vuodattaa tuntemuksiaan.

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti lomakkeella.