fbq
Alien

Jareth syntyi tyttönä - korjasi aikuisena sukupuolensa ja pitää nyt itseään alienina!

Jareth Nebula -nimeä käyttävä henkilö Seattlesta, Yhdysvalloista kävi läpi sukupuolenkorjausprosessin viitisen vuotta sitten. Muutoin hän on kuin kuka tahansa kolmekymppinen, mutta Jareth kertoo olevansa sukupuoleton henkilö. Hän kokee elävänsä alienin, muukalaisen, elämää. 

Jareth kertoo allthatsinteresting-verkkojulkaisussa, että vieraantuminen sukupuolesta ja siihen liittyvästä identiteetistä on käynyt luonnostaan.

- En tunne olevani ihminen. Sitä on hyvin vaikea selittää.... en koe, että olisin mies, nainen tai jotain siltä väliltä. Elän ihmisen kehossa ja minut nähdään ihmisenä, mutta olen muukalainen ihmisten joukossa.

Alien

Katukuvassa Jareth näyttää manga-hahmolta. Räikeisiin väreihin, lävistyksiin ja hurjaan meikkiin mieltynyt alien on tasapainossa identiteettikriisiensä jälkeen.

- Perheeni mielestä olen transmies, sillä he eivät ymmärrä, mitä sukupuolettomuus on. Onneksi minulla on netissä ystäviä, jotka tukevat ja ymmärtävät. Kaikki eivät tietenkään käsitä, mitä olen. Se on minulle ihan ok. Ymmärryksen sijaan tarvitsen hyväksyntää. 

Jareth kärsii Ehlers-Danlosin syndroomasta (EDS), joka aiheuttaa sidekudosten rakennevikoja sekä ihon venymistä. EDS tyypillisesti myös heikentää verenkierron, lihaksiston, keuhkojen ja suoliston toimintaa.

Alien