fbq
Jannika B

Jannika B:n suuri ilo: "Tätä on nimittäin odotettu!"

Laulaja Jannika B, 38, iloitsee sairastelun jälkeen tulevasta.

Viime viikolla tähti oli onnettomissa tunnelmissa ikävän vaivan vuoksi. Hänellä oli kurkku kipeä, mutta kesäkiertue odotti aivan nurkan takana.

- Tänään on ollut monenlaista tikkua suussa ja kurkussa. Lähinnä mehujää on tuonut vähän helpotusta, kun puhuminen ja nieleminen on sattunut, niin perkuleesti. Ei oo pahemmin hymyilyttänyt, hän harmitteli tuolloin somessa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nyt Jannikalla on aihetta hymyyn, sillä hän on tervehtynyt viimein. Tampereella jääkiekkomatsia seuraamassa ollut laulaja päivitti riemukkaan kuvan Instagram-tililleen, ja kertoi tuoreet kuulumisensa sen yhteydessä.

Eilisen ottelun harmittava lopputuloskaan ei saanut häntä lannistumaan. Selätetty sairaus oli hänen mukaansa "maailmanluokan pöpö".

- Vaikka eilen ei ollut kovin voitokas Suomen peli, niin tänään on voitokas olo! Maailmanlopun pöpö on selätetty sen verran, että päästään avaamaan kesän keikat. Tätä on nimittäin odotettu!! Äänen kirkastuessa myös illan sää on seurannut perässä, hän kirjoittaa.

Kuvakoosteessa vilahtaa myös Jannikan mies Toni Wirtanen. Kaksikko on nautiskellut yhdessä paitsi jääkiekosta, myös hyvästä ruuasta.

Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta. Jannika ja Toni menivät naimisiin vuonna 2013.

Jannika B koki kauhunhetkiä: ”Olen pelännyt aivan järjettömästi”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy