fbq
Jannika B.

Jannika B koki kauhunhetkiä: ”Olen pelännyt aivan järjettömästi”

Laulaja Jannika B, 38, kertoo Seiskalle kohdanneensa hiljattain yhden pahimmista peloistaan. Taustalle liittyy uusi harrastus, jonka poppari paljastaa aloittaneensa alkuvuonna pienen tyttärensä innoittamana.

– Tyttäreni on harrastanut 1,5 vuotta ratsastusta, mikä on ollut itselleni aika paha paikka. Olen nimittäin aina pelännyt hevosia aivan järjettömästi. En ole edes uskaltautunut sinne hevosten karsinaan, Jannika B selostaa.

– Niinpä kävin sellaisen parin kuukauden mittaisen pelkokurssin, jonka aikana opettelin kohtaamaan hevosia. Sen aikana uskaltauduin jopa itse hevosen selkään!

Kirjapaljastus: Näin Toni Wirtasen ja Jannika B:n suhde alkoi - taustalla Paula Koivuniemi

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Jannika B, 38, on totutellut viettämään aikaa hevosten kanssa.
Laulaja Jannika B, 38, on totutellut viettämään aikaa hevosten kanssa.

Mikään pikkujuttu tamman selkään kipuaminen ei kuitenkaan ollut. Jannikan silmät ovat kostua kuvaillessaan ensimmäistä kertaa tilannetta, jolloin vietti pienen hetken kaksin ison hevosen kanssa.

Toni Wirtanen ryöpyttää rajusti jenkkiräppäriä – hyökkää verbaalisesti myös amerikkalaisen tähtikitaristin kimppuun: ”Aivan naurettavaa!”

– Aloitin sen niin, että menin vain hetkeksi seisomaan sinne karsinaan hevosen kanssa, mutten voinut olla siellä kauaa. Parin minuutin jälkeen tuntui, että tulee paniikkikohtaus. Oli pakko päästä pois.

Jannika B antoi Seiskalle haastattelun hiljattain Iskelmä-gaalassa Tampereella.
Jannika B antoi Seiskalle haastattelun hiljattain Iskelmä-gaalassa Tampereella.

– Pikkuhiljaa aloin kuitenkin luottaa hevoseen. Täytyy sanoa, että on aikamoinen tunne, kun ylität oman pelkosi.

Kirja: Jannika B:n suvusta löytyi uskomaton yhteys aviomieheen: "Onko tämä kohtaloa, joka on kietoutunut useamman sukupolven kautta minuun ja Toniin?"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Pelkokurssin jälkeen Jannika on ilokseen huomannut suhtautumisensa muuttuneen hevosiin.

Toni Wirtanen piilotteli Jannika B:n keikalla – salakuva

– En tiedä tuleeko minusta koskaan ratsastajaa, mutta olen alkanut tykkäämään hevosen kanssa olemisesta ja sen hoitamisesta. Sillä saa hyvin ajatukset pois töistä.

– Ja senkin olen huomannut, että hevoset ovat kivoja, mutta ponit aika äkäisiä. Ne ovat luonteeltaan vähän semmoisia äkkivääriä. Näin on kerrottu ja sen olen huomannut kyllä itsekin, Jannika hymähtää.