fbq
Janni Hussi ja Joel Harkimo

Janni Hussi ja Joel Harkimo unohtivat vuosipäivänsä - illasta tuli tapahtumarikas yllättävästä syystä

Juontaja Janni Hussi ja hänen puolisonsa Joel Harkimo ovat olleet yhdessä jo neljä vuotta. Kaksikon vuosipäivä sujui kuitenkin täysin odottamattomissa merkeissä.

Janni paljastaa Instagram-julkaisussaan, että pari oli unohtanut tyystin, että heillä ylipäätään olisi ollut vuosipäivä eilen (9.9.). Tämän lisäksi sattui yllättävä käänne, joka teki illasta melko tapahtumarikkaan.

- Kummatki menestyksekkäästi unohdettiin se ja muistettiin vasta illalla samalla sekunnilla ku kämpästä pamahti sulakkeet ja paniikissa alettiin miettimään miten pidetään jääkaapin ja pakastimen sisällöt kylminä, Janni nauraa.

Heidän piti myös varmistaa tarkka päivä Instagram-tarinoiden arkistosta. 

Kun seurustelun vuosipäivä sitten tuli ja meni, Janni suuntaa katseensa tulevaan.

- Huomenna sit taas ollaa oltu vuosi kihlois ja sen piti myös olla meidän hääpäivä. Sattuneesta syystä ei nyt ehditty vihille.Kokeillaan ens vuonna sit uudestaan, hän veistelee.

Janni kertoo, että hänellä on Joelin kanssa takanaan "siisteimmät neljä vuotta":

- Kiitos kun annat mun olla oma itseni ja jaksat mua ja mun höyhötystä. Tuet mua kaikissa mun hulluissakin päähänpistoissa ja unelmissa. Oot paras ja susta tulee bestest aviomies sit joskus ku ehitään!

Julkaisunsa Janni on viimeistellyt sanomalla rakastan sinua ruotsiksi.

Janni kertoi hiljattain Seiskalle häähaaveistaan. Hänellä on selkeä toive intiimeistä häistä.

- En ole koskaan ollut hääintoilija. Ennemmin minulle on tärkeää, että siellä on paikalla pieni, oma lähipiiri. En ole haaveillut megahäistä, juontaja paljasti.

Janni Hussi paljasti yllättäviä yksityiskohtia tulevista häistään: "Olisihan se nyt hienoa..."