fbq
Hjallis Harkimo, Janni Hussi & Joel Harkimo.

Janni Hussi aloitti Radio Suomipopilla – radion suurkuluttaja Hjallis Harkimo kuittasi mielipiteensä miniänsä juontodebyytistä: ”Ikävä kyllä”

Alunperin fitnesskisoista tunnetuksi tullut Janni Hussi on sittemmin kunnostautunut bloggarina, tubettajana, näyttelijänä ja hyvinvointivalmentajana. Nyt häntä voi kutsua myös radiojuontajaksi, sillä kouvolalainen kääri hiljattain hihansa Radio Suomipopilla.

Torstai-iltana (16.1.) Janni saapui Urheilugaalaan samaan aikaan avomiehensä Joel Harkimon ja appiukkonsa Hjallis Harkimon kanssa. Näyttävä kolmikko ei meinannut millään päästä etenemään punaisella matolla salamavalojen armottomassa räiskeessä.

Herranjestas, mikä halkio! Tältä pikajuoksija näyttää punaisella matolla - onko Lotta Harala Urheilugaalan kuningatar?

Hjallis Harkimoa, Janni Hussia ja Joel Harkimoa kuvattiin ahkerasti Urheilugaalan punaisella matolla.
Hjallis Harkimoa, Janni Hussia ja Joel Harkimoa kuvattiin ahkerasti Urheilugaalan punaisella matolla.

Varsinkin Janni ja Joel olivat kysyttyjä runsaslukuisen median edessä. Jossain vaiheessa Hjallis pääsi jo lipumaan edeltä kohti Hartwall Arenan uumenia.

Hjalliksen käveltyä Seiskan satimeen puheenaihe kääntyi hänen miniäänsä. Koko kansan tuntema liikemiespoliitikko kertoi olevansa radion suurkuluttaja.

– Kuuntelen tosi paljon radiota, koska asun Sipoossa ja ajelen siksi tuntikaupalla autoa. Surffailen oikeastaan kaikenlaisten kanavien välillä, mutta eniten tulee kuunneltua varmaankin Aaltoa ja Suomipoppia, Hjallis kertoi.

Hiihtäjäkaunotar Anita Korva saapui Urheilugaalaan hävyttömän komean Henri-rakkaansa kanssa - ensimmäinen yhteiskuva!

Mitäs pidit Jannin debyytistä Suomipopilla?

– En muutes kuunnellut! Tosin hän on ollut käsittääkseni vasta kerran vetämässä suoraa lähetystä, ja olin ikävä kyllä silloin muualla.

– Tykkään kyllä kuunnella sitä kanavaa, lähinnä Jaajoa.