fbq
Kotimaa
25.02.2021 08:09
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Janina Frostell
Janina Frostell hullaantui ja nakuili Kuubassa – legendaariset julkkismatkat Seiskassa!
Kotimaa
25.02.2021 08:09
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Kevättalvella 2000 Seiska lennätti Suomen kenties kaikkien aikojen seksikkäimmän naisen, Janina Frostellin, nykyisen Fryn toiselle puolen maapalloa, Fidel Castron hallitsemaan Kuubaan, joka tarjosi fantastiset puitteet kuvaussessioille.

– Muistan matkan hyvin. Se oli silmiä avaava kokemus, sillä aika oli kuin pysähtynyt 1950-luvulle. Värien mahtava kirjo ja paikallisten elämänilo on kyllä jäänyt mieleen, Janina, 47, muistelee Seiskalle yli kaksi vuosikymmentä myöhemmin.

Katso Janinan ensimmäinen julkinen alastonkuva ja muut Kuuban kuumat otokset Seiska Klubista!

Kulmakarvat kohoilivat

Kuvaajaksi oli pestattu maineikas ranskalaiskonkari Jean Yves Gougaud, ja kynää heilutti Seiskan silloinen nuori reportteri, nykyinen päätoimittaja Jari Peltomäki.

– Siihen aikaan misseistä ja malleista tehtiin paljon juttuja. Seiskan kansissa näkyi Vanessa Kurria ja Lola Odusogaa. Kaunottaret olivat kovaa valuuttaa, Peltsi tietää.

Lue myös: Nyt on maisemat! Upeavartaloinen Janina Fry häikäisee sensuellina uimarina: ”Onko ihan hullua kastautua näillä pakkasilla?”

Porvoolaislähtöinen Janina oli 1990-luvun puolivälistä alkaen Suomen kiistaton ykköskaunotar, jonka luontainen seksikkyys sai lukijoiden sukat pyörimään jaloissa. Myös kuubalaisten kulmakarvat kohoilivat Janinan poseeratessa bikineissä.

– Suomalaisten silmiin Janina oli tumma ja eksoottinen, mutta kyllä hän Havannassakin herätti huomiota. Voi kyllä vain, paikalla ollut Seiskan reportteri Jari Peltomäki naurahtaa.

– Meillä oli siellä hienoja kuvauksia, kun pääsimme hyödyntämään paikallista kulttuuria. Yhtenäkin päivänä kävimme kaupungilla ottamassa todella hienoja sikarikuvia.

Lue lisää Seiskan legendaarisista julkkismatkoista torstaina ilmestyneestä synttärinumerosta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »