fbq
Jaajo Linnonmaa

Jaajo Linnonmaa tulistui toimittajalle – kysymykset konkurssikypsästä firmasta saivat Diili-tähden tunteet pintaan

Seiska uutisoi aikaisemmin, että Jaajo Linnonmaan yritys 1 Enormous Elephant Oy on asetettu keskiviikkona (20.10.) konkurssiin Helsingin käräjäoikeuden päätöksellä. Yrityksen konkurssihakemus oli saapunut käräjäoikeuteen 15.10.2021.

Viimeisimmän tilinpäätöksen mukaan yritys on tehnyt yli 100 000 euron tappiot. Firman varat olivat jo ennestään pakkasella 390 000 euroa, ja tilannetta on yritetty paikata osakkaiden antamilla lainoilla.

Velkoja firmalla on yhteensä puolen miljoonan euron edestä.

Jo ensimmäisestä toimintavuodestaan lähtien Jaajon VirtualTraveller-palvelua pyörittänyt yritys on tehnyt tappiota vaihtelevin lukemin.

Jaajon yritysryppääseen kuuluu 1 Enormous Elephant Oy:n lisäksi kymmenen muuta osakeyhtiötä.
Jaajon yritysryppääseen kuuluu 1 Enormous Elephant Oy:n lisäksi kymmenen muuta osakeyhtiötä.

Jaajo Linnonmaan yritystä haetaan konkurssiin – tappiollinen alusta alkaen

Seiska tavoitti Jaajon kommentoimaan yrityksensä tilannetta. Kireän kuuloinen bisnesmies alentui keskustelun aikana jopa nimittelemään toimittajaa.

Pitääkö paikkansa, että yhtiönne 1 Enormous Elephant Oy:ta haetaan konkurssiin?

– Joo, pitää, Jaajo toteaa.

Miten tässä on näin päässyt käymään?

– Oletko tyhmä, kun kysyt tuollaista? Jos minulla on matkailualan firma, joka tekee matkailuaiheisia videoita ja jos tässä ei ole kukaan päässyt kahteen vuoteen matkustamaan, niin se voi vaikuttaa liiketoimintaan, radiopersoona opastaa.

Jaajo Linnonmaan yritys konkurssiin! Velkaa lähemmäs 600 000 euroa, Jaajon toinen firma yksi päävelkojista!

Sarjayrittäjän mainitsemalla koronapandemialla on oletettavasti ollut vaikutusta yritysten heikkoon menestykseen, mutta mittavia tappioita jo ennen viruksen leviämistä se ei selitä.

Radiojuontajana paremmin tunnettu Jaajo on tällä hetkellä osakkaana kymmenessä eri yrityksessä. Hän on muun muassa nimikkoyrityksensä Jaajo Oy:n ja Extremerun Oy:n toimitusjohtaja.