fbqJaajo Linnonmaa antoi Sointu Borgille oppitunnin Diili-skandaalin jälkeen: "Julkisuus on kuin karkkipussi - p*skatkin salmiakit on syötävä" | Seiska
Kotimaa
05.10.2021 08:02
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto
Sointu Borg
Jaajo Linnonmaa antoi Sointu Borgille oppitunnin Diili-skandaalin jälkeen: "Julkisuus on kuin karkkipussi - p*skatkin salmiakit on syötävä"
Kotimaa
05.10.2021 08:02
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska kertoi viime viikolla, että Diili-voittaja Sointu Borgin, 29, ja median moniammattilaisen Jaajo Linnonmaan, 43, välille syntynyt dramaattinen riita on saatu selvitettyä ja sovun myötä Soinnun työkuva olisi muuttunut alkuperäisestä suunnitelmasta.

Sanavalmis kaunotar keskittyy jatkossa Jaajon yrityksistä vain Diili-ohjelman finaalissa olleeseen koululuokkien ja urheilujoukkueiden varainkeruuseen keskittyvään firmaan.

Lue lisää: Jaajo Linnonmaan ja Sointu Borgin kohuriidassa uusi käänne: Työnkuva muuttui!

”Pahat karkitkin syötävä”

Seiska tavoitti Soinnun kommentoimaan sopua.

– Olemme Jaajon kanssa vahvoja persoonia molemmat. Se on luottamusta, että uskaltaa näyttää tunteita, positiivisia sekä negatiivisia, Sointu kuvailee

– Jaajo on vahvaluontoinen visionääri, menestyjä ja iso stara. Näitä piirteitä ei kuitenkaan saa pelätä, ja kyllä sitä pitää uskaltaa olla eri mieltäkin välillä. Eivät he sikaa säkissä ole ostaneet, nainen kiteytti asiaa.

Sointu Borg on tehnyt pitkän uran muun muassa tapahtumatuotannon ammattilaisena.
Sointu Borg on tehnyt pitkän uran muun muassa tapahtumatuotannon ammattilaisena.

 

Sointu myös varmisti Seiskalle, että erimielisyydet ovat historiaa.

– Harvassa esimies-alainen-suhteessa joutuu painimaan median kanssa. Astelemamme on uniikki. Jaajo on onneksi tukenut minua myös julkisuuden suhteen. Hän on kertonut, että julkisuus on kuin karkkipussi, ja myös ne paskat salmiakit on syötävä sieltä pussin pohjalta välillä.

Suosittu aamuradiojuontaja Jaajo Linnonmaa pyörittää useita eri yrityksiä.
Suosittu aamuradiojuontaja Jaajo Linnonmaa pyörittää useita eri yrityksiä.

Lue myös: Diili-skandaali ratkesi! Lähipiiri paljastaa, miten Jaajo Linnonmaa ja Sointu Borg sopivat rahariitansa: "Helppoa se ei ollut"

Kohuriita puhutti

Seiska uutisoi Soinnun ja Jaajon riidoista ensimmäistä kertaa heinäkuussa. Tuolloin lähipiiristä kerrottiin, että kaksikko olisi ajautunut jo niin pahoihin riitoihin, että hyvin alkanut yhteistyö oli päättyä alkumetreille.

– Jaajon ja Soinnun välit ovat täysin tulehtuneet. Soinnun työnkuvan epäselvyydet sekä vakavast erimielisyydet rahasta ja toiminta-tavoista ovat vieneet heidät eri poluille, Seiskalle kerrotiin.