Katso kuvat!
Kirsi Rissanen

Itsetunto-ongelmien kanssa painiva Playboy-äiti Kirsi Rissanen: "Tuntuu, että minusta ei ole mihinkään"

Kotimaa | 03.06.2021 19:31

Portugalin Playboyssa joulukuussa 2019 poseerannut Kirsi Rissanen, 47, on päättänyt aloittaa syksyllä täydellisen elämäntaparemontin.

– Olen sitä pikkuhiljaa jo aloitellut syömällä vitamiineja ja hivenaineita, jotka auttavat kehoa voimaan ja toimimaan paremmin. Syksyllä aloitan säännölliset ruokailut ja liikkumiset ammattilaisen ohjauksessa. Tarkoitus on, että olen huippukunnossa 50-vuotiaana.

Kirsin lapset alkavat olla jo sen verran isoja, että hänellä on viimein enemmän aikaa itselleen. Hän haluaakin katsoa, miten pitkälle omat resurssit riittävät.  

– Vaikka olenkin hirveän mukavuudenhaluinen, niin tekisi hyvää katsoa, mihin pystyy. Voittaa itsensä ja omat luulot itsestään. Tällä hetkellä tuntuu, että minusta ei ole mihinkään, turha edes yrittää mitään, Kirsi pohtii hiljaa.

Kirsi Rissanen
Kirsin tavoitteena on olla huippukunnossa 50-vuotiaana.

Kuuntelen hypnooseja

Itsetunto-ongelmien kanssa painiva Kirsi on keskittynyt myös henkiseen hyvinvointiinsa, ja aloittikin vuosi sitten kuuntelemaan Sami Minkkisen hypnooseja.

– Olen saanut niistä paljon apua ja voimia arkeen. Olen saanut niistä myös uskoa ja luottamusta itseeni sekä tulevaisuuteen. Edelleen tuntuu kyllä siltä, että en ole tarpeeksi vahva tai rohkea. Itsevarmuus, itsensä arvostaminen ja rakastaminen on vielä hakusessa.

Kirsi Rissanen

Kirsi on kokenut menneisyydessään sekä pahaa koulukiusaamista että perheväkivaltaa.

– Ei ole helppoa, kun itsellä on itsestään hirveät ajatukset ja tuntemukset. Olen aina saanut kuulla, että minusta ei ole mihinkään, että olen mitätön, Kirsi huokaa.

– Välillä onkin hetkiä, jolloin tuntuu, että hajoan palasiksi. Eheytymisprosessi on vielä kesken.

Kirsi Rissanen
Kirsi on aloittanut kuuntelemaan Sami Minkkisen hypnooseja. 

Vahva usko tulevaisuuteen

Korona-aika on ollut monille taloudellisesti vaikeaa, ja niin myös Kirsille.

– Olen myynyt muun muassa kalusteita ja vaatteita, jotta saan ostettua ruokaa ja maksettua laskuja. Olen joutunut laskemaan tarkkaan, että rahat riittävät.

– Työkuvioihin on kuitenkin tullut jo muutoksia ja on lisää tulossa. Minulla on kova into tehdä kaikkea uutta, avata uusia ovia ja mahdollisuuksia, Kirsi sanoo luottavaisesti.

Kirsi Rissanen
Korona-aika on ollut Kirsille taloudellisesti vaikeaa. 
Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!