fbq
Kotimaa
26.11.2021 18:57
Teksti: Eetu Ampuja, Kuusamo|Kuvat: Timo Korhonen
Viivi Lehikoinen & Verneri Suhonen.
IS: Suomeen on syntynyt uusi urheilupariskunta – upeaan juoksijakaunottareen romanttisesti yhdistetty hiihtokomistus virnistää Seiskalle: ”No niinkin voi sanoa!”
Kotimaa
26.11.2021 18:57
Teksti: Eetu Ampuja, Kuusamo|Kuvat: Timo Korhonen
Seiska Kuusamossa!

Maastohiihtokausi käynnistyi maailmancupin osalta klassisesti Rukalla. Perjantain avauspäivänä suurin huomio kiinnittyi perinteisellä tyylillä sivakoituihin sprinttihiihtoihin, joissa nähtiin aimo kattaus maailman kuohkeinta hiihtokermaa.

Kotiyleisöä eniten villitsivät suomalaisnaiset, joita ylsi kaksin kappalein finaaliin: Johanna Matintalo oli finaalin neljäs ja Katri Lylynperä kuudes. Miehissä sinivalkoista soihtua kantoi Joni Mäki, joka ylsi hänkin väkevästi finaaliin mutta hyytyi lopulta kuudenneksi.

Myös Verneri Suhonen oli omaan suoritukseensa suhteellisen tyytyväinen, vaikkei finaaliin ollutkaan asiaa. Hollolalainen on suomalaishiihtäjille harvinaisesti nimenomaan sprinttien erikoismies, mutta hän lyö kovimmat tulokset tiskiin vapaalla eikä perinteisellä hiihtotavalla.

– Meni kyllä ihan jees. En ole kuitenkaan ikinä ennen ollut perinteisen sprintissä 20 parhaan joukossa. Siksi täytyy sanoa, että ihan plusmerkkinen päivä, Verneri sanoo Seiskalle.

Hollolalainen Verneri Suhonen, 24, on sprinttihiihtojen erikoismies.
Hollolalainen Verneri Suhonen, 24, on sprinttihiihtojen erikoismies.

Siviilipuolella syytä hymyyn

Kaikesta päätellen Vernerillä on myös siviilielämässään syytä iloon. Ilta-Sanomien legendaarinen urheilutoimittaja Pekka Holopainen skuuppasi perjantaina luotettaviin lähteisiinsä vedoten, että Suhosella olisi sutinaa aitajuoksija Viivi Lehikoisen kanssa.

IS:n mukaan helsinkiläinen Viivi, 22, ja Hollolan mies Verneri, 24, olisivat viihtyneet yhdessä jo alkuvuodesta saakka.

– Nyt en kyllä tiedä mistä on kyse… Aa, joo, siitä. Sitä en kommentoi millään lailla, Verneri kuittaa kohteliaasti Seiskan reportterille.

Voiko kuitenkin yleisellä tasolla todeta, että siviilielämässä pyyhkii mukavasti?

– Hehehe. No niin voi kyllä sanoa, Verneri virnistää.

Ohessa maistiaiset Viivin ja Vernerin Instagrameista:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Verneri Suhonen (@vsuhonen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Verneri Suhonen (@vsuhonen)