fbqImuttelua Esko Eerikäisen kanssa! Muistatko vielä 30 vuotta täyttävän Sara Siepin julkkissutinat? Näihin kaikkiin könsikkäisiin missikaunotar on yhdistetty | Seiska
Sara Sieppi

Imuttelua Esko Eerikäisen kanssa! Muistatko vielä 30 vuotta täyttävän Sara Siepin julkkissutinat? Näihin kaikkiin könsikkäisiin missikaunotar on yhdistetty

Kotimaa | 03.06.2021 09:37

Kymmenen vuotta sitten Miss Suomeksi kruunattu Sara Sieppi täyttää tänään torstaina (3.6.) pyöreät 30 vuotta. Vuonna 2011 Miss Suomeksi värikkäiden käänteiden jälkeen kruunatun kaunottaren uralla on riittänyt runsaasti sutinoita.

Saran menojalka on nimittäin vuosien varrella vipattanut melkoisesti. Harva enää edes muistaa, keihin kaikkiin julkkismiehiin hänet on aikoinaan yhdistetty. Yksi heistä oli juontaja ja radiopersoona Esko Eerikäinen, jonka kanssa Saralla oli vispilänkauppaa heti missivuonnaan.

Kesällä 2011 Saran ja Eskon raportoitiin poistuneen yhdessä jatkoille Eskon hotellihuoneeseen Oulussa. Huomionarvoista on, että Sara oli vain muutamaa viikkoa aiemmin suudellut samaisessa kaupungin yökerhossa Mikael Granlundia, tuoretta jääkiekon maailmanmestaria.

Lue myös: Toimittajan kommentti: Kolmekymppisiään juhliva Sara Sieppi on viimeinen supermissi

Esko
Esko Eerikäinen

Ihastui Hunks-Nikitaan!

Esko-sutinan pölyt olivat tuskin ehtineet edes laskeutua, kun Sara jo myönsi Seiskalle ihastuneensa korviaan myöten Hunks-komistus Nikita Koutsherenkoon.

– Edelleen vain tapailemme, mutta olen hyvin ihastunut. Tästä on vielä paljon matkaa seurusteluun, Sara kikatti Seiska-bikineissä kesällä 2011.

Nikita ei pyörinyt kuvioissa pitkään. Pian Sara ikuistettiin nimittäin jälleen imuttelemassa Eskon kanssa – sillä kertaa Helsingin syntisessä yössä.

Lue myös: 30 vuotta täyttävän Sara Siepin muuttunut ulkonäkö puhuttaa – tältä kaunotar näytti uransa alussa

Nikita
Hunks-Nikita

Tähtifutari ja miljardööri

Edellä mainittujen könsikkäiden lisäksi myös tähtifutari Alexei Eremenko jr. on nähty kuiskuttelemassa Saran korvaan. Torniolaisen tiedetään myös bilettäneen Espanjassa venäläismiljardööri Roman Rotenbergin kanssa. 

Muutama kesä sitten Sara ja Martina Aitolehti riitelivät Ruisrockissa NHL-miljonääri Rasmus Ristolaisen huomiosta. Pitkään sinkkuna viihtynyt Sara törmäsi muusikko-juontaja Roope Salmiseen vuonna 2015. Kahden julkkiksen vuoristoratamaista suhdetta seurattiin kolme vuotta.

Viime syksynä Sara yhdistettiin teinipoppari Lucakseen.

Roman
Roman Rotenberg

 

Lucas
Lucas

Todellinen lätkämissi

Julkkisuransa alussa Sara profiloitui klassiseksi lätkärakasta etsiväksi kiekkomissiksi, kun hän iski silmänsä maailmanmestaruuden voittaneeseen kultaleijonaan Mikael Granlundiin. Sen jälkeen Seiska tiesi kertoa missin sutinoineen kanadalaisen NHL-miljonääri Teddy Purcellin kanssa.

Myöhemmin Sara kuvattiin Seiskan historiallisessa kuvasarjassa yöllisissä tunnelmissa Granlundin kanssa. Ilmaveivillään koko kansaa ihastuttanutta Mikkeä ei kuitenkaan vaikuttanut vähempää kiinnostavan Saran seura. Innostuksen totaalista lopahtamista saattoi hyvinkin selittää edellisviikolla ilmestynyt Seiska, jossa Saran kerrottiin sutinoineen Teddyn kanssa.

Kun Miken ja Saran on-off -leikki oli vihdoin ohi, Sara riensi oikopäätä Seiskan bikinikuvauksiin Turkkiin. Siellä hän paljasti Teddyn kalastelleen häntä luokseen Floridaan. Tiettävästi tuo reissu ei kuitenkaan koskaan toteutunut.

Lue lisää 30 vuotta täyttävästä Sara Siepistä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Keväällä 2012 Saralla oli sutinaa NHL-miljonääri Teddy Purcellin kanssa.
Keväällä 2012 Saralla oli sutinaa NHL-miljonääri Teddy Purcellin kanssa.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!