fbq
Iida Vainio

Iida Vainion elämä muuttui hetkessä Leijonien kultajuhlissa – näin kaunottaren lähipiiri suhtautuu

Toissa viikolla lappeenrantalainen Iida Vainio, 18, nousi suomalaisten tietoisuuteen yhdessä iltapäivässä. Nuori kaunotar ikuistui lehdistön ja televisiokanavien linsseihin hänen olleessaan kiekkoleijonia vastassa lentoasemalla.

Juhlateeman mukaisesti kultaiseen mekkoon sonnustautunut Iida ei siinä hetkessä tiennyt, että hänestä tulisi päivän tai kenties viikon suosituin puheenaihe.

Kultamekolla kohauttanut Iida Vainio: Muotoni ovat luomua!

Vastaanoton jälkeen hän lähti kentältä suoraan Olympiastadionille kultajuhliin, eikä ajatellut asiaa sen enempää.

Monet ihmettelivät Iidan asuvalintaa ja arvostelivat häntä ulkonäön perusteella. – En enää välitä muiden ihmisten mielipiteistä, vaan uskallan olla oma itseni.
Monet ihmettelivät Iidan asuvalintaa ja arvostelivat häntä ulkonäön perusteella. – En enää välitä muiden ihmisten mielipiteistä, vaan uskallan olla oma itseni.

– Siellä sitten huomasin, että kuva minusta oli levinnyt somessa tavallista laajemmin. Minua myös esimerkiksi kutsuttiin kullankaivajaksi, joka ei lainkaan ole oikea kuvaus, hän naurahtaa.

Leijonien kultajuhlissa kohauttanutta Iida Vainiota kosiskellaan aikuisviihteeseen – ”Seksisymbolin status ei haittaa”

Iidan perhe suhtautuu julkisuuteen kaksijakoisesti.

– Meillä kuitenkin puhutaan avoimesti, ja olen saanut perheeltä täyden tuen. Perheeni ei kuitenkaan halua olla julkisuudessa.

– Ystäväpiirissäni oltiin yllättyneitä somekohusta, mutta luotan siihen, että oikeat ystäväni pysyvät rinnallani. Jos he eivät pysty hyväksymään uutta elämääni, niin eivät he ole oikeita läheisiä, Iida sanoo rauhallisesti.