fbq
Idolsin kuvattiin erikoisessa paikassa.

Idolsin top-10 kisasi jatkopaikoista erikoisessa miljöössä: akustiikka teki tepposet kesken kuvausten - kuvat!

Helsingin Yrjönkadun uimahallissa on tukahduttavan kuuma. Kesällä 1928 käyttöönotettua Suomen vanhinta julkista uimahallia ei taatusti ole suunniteltu tällaiselle väkimäärälle, varsinkaan tällaisissa spottivaloissa.

Valoja kuitenkin tarvitaan, jotta kamerat näkevät poimia talentit talteen. Nyt ei nimittäin polskita altaassa, vaan lauletaan sen päälle rakennetulla esiintymislavalla.

Käynnissä on maailman suurimmaksi mainostetun musiikkiohjelma Idolsin 8. tuotantokauden kuvaukset. Aiemmin MTV3:lla nähty ohjelma nähdään nyt Nelosella.

Idols-kaunottaret muodonmuutospenkissä: Pitkät kutrit taivaan tuuliin, tervetuloa polkkatukka - katso kuvat!

– Anni! Siehän voisit uida takaisin, tähtituomari Antti Tuisku velmuilee naisjuontaja Anni Hautalalle, joka on kävellyt aivan lavan päätyyn vesirajan tuntumaan.

Pop-tähti Tuiskun lisäksi uuden Idols-tuomariston muodostavat laulaja Erin Anttila ja tähtituottaja Jurek Reunamäki. Viimeksi mainittu myös esiintyy uimahallissa kuvattavassa jaksossa säestäessään kitaralla Stigiä.

Dueton jälkeen Jurek siirtyy leipäpaikalleen tuomaripöydän taakse ja laulajakokelaat pääsevät pistämään parastaan. Kyseessä on 10 parhaan joukkoon selviytyneiden laulajien ensimmäinen live-esiintyminen.

Tiia Laakso on nähty aiemmin Idolsin lisäksi The Voice of Finlandissa.  – En ole ennen päässyt näin pitkälle. Olen kehittynyt laulajana, kun ikää on tullut lisää.

Tiia Laakso on nähty aiemmin Idolsin lisäksi The Voice of Finlandissa.

– En ole ennen päässyt näin pitkälle. Olen kehittynyt laulajana, kun ikää on tullut lisää.
Lidlin osaaikaistyöntekijä Anni Lahe, 25, fiilistelee amerikkalaisia pop-rock-mimmejä. – Haluaisin vihdoin rantauttaa sellaisen meiningin myös Suomeen.

Lidlin osaaikaistyöntekijä Anni Lahe, 25, fiilistelee amerikkalaisia pop-rock-mimmejä.

– Haluaisin vihdoin rantauttaa sellaisen meiningin myös Suomeen.
21-vuotiaan Anniina Timosen sydän sykkii räpille.  – Oli tosi ihana fiilis esiintyä. Olen elementissäni, kun pääsen lavalle.

21-vuotiaan Anniina Timosen sydän sykkii räpille.

– Oli tosi ihana fiilis esiintyä. Olen elementissäni, kun pääsen lavalle.

Seiska asetti Idols-tuomarit Erinin ja Jurekin haastavan kysymyksen eteen - katso!

Pramean mutta aikaa nähneen miljöön akustiikka tekee sikäli tepposet, ettei uimahalliin pakkautunut yleisö meinaa kuulla kaikkea tuomareiden antamaa palautetta. Toisaalta sillä ei ole niin väliäkään, pääasia, että laulu raikaa. Ja se raikaa upeasti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kuinka top 10 -lähetyksissä käy? Ketkä pääsevät jatkoon? Katso Idols tänään keskiviikkona ja huomenna torstaina Nelosella!