fbq
Janni Hussi

Hyvänen aika, mitkä hinnat! Janni Hussi hamstrasi herkkuja

Juontajana ja näyttelijänä tutun Janni Hussin, 31, vuosi 2022 on ollut kiireinen.

Janni kertoi Seiskalle, että aikoo lomailla ja rauhoittua radio-ohjelma Aamulypsyn tammikuiseen starttiin saakka, jolloin ohjelma aloittaa uudella kokoonpanolla.

- Tavoitteeni on päästä sellaiseen tylsyyden tilaan, jossa luovuus ja uudet ideat heräävät. Kun on aamusta iltaan menossa, luovuus kuolee ja pää menee tukkoon, Janni jutusteli.

Janni Hussi avautuu Seiskalle kivuliaasta vaivastaan: ”Varmaan stressinlaukeamisreaktio”

Nyt juontaja onkin päässyt todelliseen lomamoodiin. Rauhallista joulua viettänyt Janni on viettänyt välipäivinä aikaa sohvalla ja katsellut esimerkiksi Hobitti-elokuvat. Seuraavana vuorossa on Taru sormusten herrasta -trilogia.

Leffamaratoonailun välissä hän on kuitenkin kerennyt kauppaan, jonka herkkuhyllyillä odotti ilmeisen iloinen yllätys. Joulusuklaat ovat nimittäin alennuksessa.

Janni on dokumentoinut herkkujen hintoja Instagram-tarinoihinsa. Ensin hän zoomaa Fazerin konvehtirasioiden tarjouslappuun.

- Okei, Janni toteaa nähdessään hinnan näyttävän 2,99 euroa.

Seuraavana vuorossa ovat Kinderin joulupukit, jotka koosta riippuen maksavat joko 99 senttiä tai 1,99 euroa.

- Öö, okei. Kaikki, hän jatkaa ja kahmaisee kouraansa kaksi suklaapukkia.

- Nyt läks hylly tyhjiks! ilahtunut Janni kirjoittaa videon päälle.

Taru sormusten herroja katsellessa tulee ainakin herkkupuoli olemaan kunnossa.

Kumpi vei pidemmän korren? Janni Hussi ja Ilta identtisissä asuissa - vertaa itse

Moniosaajanakin tunnettu Janni suoritti keväällä ralli- ja kartturitutkinnon. Entinen F1-kuski Heikki Kovalainen huomasi Jannin potentiaalin tämän menestyttyä rallilupaus Sami Pajarin kartturina, ja pyysikin tätä kartturikseen. Parivaljakko alkaa ajaa rallia SM-sarjassa.

Heikki Kovalainen perustelee: Tämän takia valitsin Janni Hussin

Janni ja Heikki
Heikillä on kova luotto Janniin kartturina. – Meillä on molemmilla haasteemme, mutta olemme mukana avoimin mielin. Uskon, että saamme homman toimimaan.