fbq

Hurja video Stefan Thermanista: raivoaa lumihangessa Levillä – "Mulla on v*ttu haulikko mukana"

Kittilän käräjäoikeudessa käsiteltiin tiistaina 23.5. Stefan ”Stefu” Themanin hurjaa yötä Levillä keväällä 2021. Kohuliikemiehelle luettiin syytteet kahdesta laittomasta uhkauksesta, törkeästä kotirauhan rikkomisesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja ampuma-aserikoksesta. Syyttäjien mukaan hän on heilunut tilanteissa kivääri kädessään.

Asianomistajien ja todistajien kertomusten lisäksi syyttäjällä oli todistusaineistona hurja video, joka on kiertänyt laajasti verkossa. Seiska julkaisee videon, koska sillä on merkitystä päivänpolttavana uutisaiheena.

Kyseessä on tallenne, jonka Stefu kuvasi itsestään hetki sen jälkeen, kun oli juuri rysäyttänyt Audi RS6 -luksusautonsa lumipenkkaan.

Tässä ovat kuvat Stefan Thermanilta löydetystä aseesta ja hankeen ajetusta luksusautosta

Sekavasti käyttäytynyt kohuliikemies manaa videolla liikemieskaveriaan, ja esittelee myös mukana ollutta laitonta asettaan. 

Stefu vaikuttaa olevan videolla myös hyvin päihtyneen oloinen. Stefun mahdollista päihtymyksen tilaa ei kuitenkaan pystytty tapahtumayönä selvittämään, sillä poliisi sai hänen kiinni vasta seuraavana päivänä. Kuulusteluissa Stefu väitti juoneensa kolme lasia viiniä. 

Stefan Thermanin kohukäräjät alkoivat vihdoin: syytetään aseella uhkailusta – ”Nyt on kovat piipussa!”