fbq
Scandinavian Hunks

Hunksit toteuttavat Esko Eerikäisen pahimman pelon: "Hirvittää olla tässä!" - Katso video

Eläköityvän tanssiryhmän Scandinavian Hunksin neljä jäsentä Petri ”Mauno” AhonenSamuli JärvinenEsko Eerikäinen ja Antti Lehto suuntaavat nostalgiamatkalle Las Vegasiin Seiskan uudessa alkuperäissarjassa juontaja Jupe Tuomolan kanssa. 

Esko saa toisessa jaksossa Hunks-tovereiltaan huikean syntymäpäiväyllätyksen. Illalla luvassa on nimittäin laulaja Usherin keikka.

- Minua jännittää enemmän kuin mikään tämä Usherin keikka, koska hän on yksi lempiartisteistani. Se, että pääsee näkemään jotain tyyppiä, jota on fanittanut oikeasti koko ikänsä…, Esko hehkuttaa.

Eläköityvät Scandinavian Hunksit suuntasivat Vegasiin - seuraa matkaa Seiskan uudesta alkuperäissarjasta

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Yllätykset eivät kuitenkaan pääty siihen. Toinen syntymäpäiväyllätys ei kuitenkaan varsinaisesti vedä vertoja Usherille. Hunksit suuntaavat yhdelle Las Vegasin maamerkeistä, 350-metriselle The Strat -tornille.

- Särkänniemihän on kaksi metriä korkea tuohon verrattuna! Esko vertaa The Stratia Näsinneulaan.

Video! Eläköityvät Hunksit villitsivät myös vanhainkodeissa - Esko Eerikäiseltä yllättävä avautuminen suurimmasta fanista

Esko paljastaa, että ottaa yllätyksen vastaan kauhunsekaisin tuntein.

- Minulla on korkeanpaikankammo, oikeasti. Tämä ei ole mikään vitsi. Minua hirvittää olla tällä hetkellä tässä, Esko sanoo hymyillen ja kuvailee vatsassaan tuntuvaa myllerrystä.

Hunksit muistelevat 21-vuotisen uran hulluimpia hetkiä: Ikimuistoisesta reissusta ei muisteta mitään!

Esko Eerikäinen
Eskoa paitsi peloteltiin, myös hemmoteltiin.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Esko pakotetaan hurjaa vauhtia tyhjän päällä pyörivään Insanity-laitteeseen. Kyseessä on maailman toisiksi korkeimmalla sijaitseva huvipuistolaite. Pelosta huolimatta Esko selviää kyydeistä.

- En tiedä, tuleeko minulta oksennus, vai mikä tulee, Esko kuvailee oloaan pyörityksen jälkeen.

Usherin keikka oli vastapainona kuitenkin erityisen mukava yllätys, sillä vuosia täyttäneen Eskon oli tarkoitus lähteä Los Angelesiin katsomaan Backstreet Boysia, mutta reissu peruuntui.

- Vitsi mikä keikka! Ihan älytön, superonnellinen Esko hehkuttaa keikan jälkimainingeissa.

Esko Eerikäinen otti paidan pois - tatuoitu könsikäs villitsee: "Oi wau" - kuva!