fbq
Janni Hussi & Joel Harkimo.

Hulvaton tilanne Töölössä! Joel Harkimo jysäytti Seiskalle suorat sanat – vieressä seisseen Janni Hussin silmät suurenivat: ”Aijaa?”

Sosiaalisen median persoonana ja radiojuontajana tunnettu Janni Hussi on tehnyt uuden aluevaltauksen. Kouvolalainen kertoi viime syksynä olevansa mukana uudenlaisessa hierontakonseptissa, joka konkretisoituu tänään torstaina (10.3.) Helsingin Töölössä.
Eteläisellä Hesperiankadulla vietetään näet parhaillaan EHO-hierontaputiikin avajaisia.

– Olen koko ikäni ollut hieronnan suurkuluttaja. On mieletöntä olla uudistamassa tätä koko kenttää ja päästä luomaan vähän toisenlaista konseptia, Janni, 30, iloitsee Seiskalle.

– Olemme siellä jossakin spa- ja urheiluhieronnan välissä. Täällä on viihtyisä lounge-ilmapiiri, mutta täällä saa kuitenkin hyvää ja tehokasta hierontaa.

Janni Hussi ja Joel Harkimo ovat molemmat mukana tuoreessa hierontabisneksessä.
Janni Hussi ja Joel Harkimo ovat molemmat mukana tuoreessa hierontabisneksessä.

Mukana hierontabisneksessä on myös Jannin kihlattu Joel Harkimo, 32, jolle koko hieronta oli vielä joitakin vuosia sitten suuri tuntemattomuus. Jolle myöntää nimittäin innostuneensa hieronnasta vasta Jannin myötä. Pariskunta on pitänyt yhtä vuodesta 2018.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Pelasin 12 vuotta lätkää enkä ollut koskaan käynyt hieronnassa ennen kuin tapasin Jannin, Jolle myöntää Seiskalle.

Asteikolla 1–10, miten jumissa Jolle oli tavatessanne?

– Sanotaan, että 12! Janni nauraa.

– Olemme halunneet panostaa siihen, että hieronta oikeasti auttaisi arjessa ja että se olisi säännöllistä, Janni ja Joel valottavat liikeideaansa.
– Olemme halunneet panostaa siihen, että hieronta oikeasti auttaisi ihmisiä arjessa ja että se olisi säännöllistä, Janni ja Joel valottavat liikeideaansa.

Valokuvia varten Janni pystyi vielä poseeraamaan kuin ei mitään, mutta haastattelua varten käsi oli pistettävä kantositeeseen. Hänen olkapäänsä operoitiin hiljattain vuosikausia kestäneiden vihoitteluiden vuoksi.

– Leikkauksesta tulee huomenna kaksi viikkoa täyteen. Käsi on kuusi viikkoa kantositeessä ja kuntoutus kestää yhdeksän kuukautta, joten vielä tässä on tehtävää, Janni hymähtää.

– Olen vain niin iloinen, että kivut ovat lähteneet. Samalla mielikin kirkastuu. Se on kuitenkin vaivannut niin pitkään, että pääasia, että käsi tulee vihdoin kuntoon ja on sitten pois päiväjärjestyksestä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seiskan reportteri kysyi Joelilta, millä mielin Jolle on seurannut rakkaansa kärsimysnäytelmää?

– Ihan hyvillä mielin! hän heittää.

– Aijaa? Janni hämmästelee vieressä nauravaisena.

– Siis siinä mielessä hyvillä mielin, että olen viimeiset viikot ollut siivoja, tarjoilija, kokki ja sairaanhoitaja. Siihen nähden meillä on mennyt ihan hyvin, Jolle korjaa naureskellen.

– Toki kuntoutus on pitkä prosessi ja on harmi nähdä, että toisella on paljon kipuja. Olen vain yrittänyt jeesailla niin paljon kuin pystyn.

Arkistovideo: Tällä ehdolla Janni Hussi suostui muuttamaan Sipooseen

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy